Απόφαση Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων Π.Θ. για τη Διάσκεψη της Χ.Α. στο Διμήνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε το e-Volos.gr:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Βόλου Α. Μπέου και των δημοτικών του συμβούλων, θα παραχωρηθεί η κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου Διμηνίου στη Χρυσή Αυγή για εσωκομματική της διαδικασία.

Τη στιγμή που η ηγετική ομάδα και μέλη της ναζιστικής αυτής οργάνωσης δικάζονται για εγκλήματα και κακουργηματικές πράξεις. Τη στιγμή που καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα ντοκουμέντα της εγκληματικής της δράσης και ο αρχηγός της αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα,
η διεξαγωγή πανθεσσαλικής συνάντησης στην πόλη του Βόλου, και μάλιστα σε κτήριο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκράτη πολίτη.

Πολύ περισσότερο για εμάς τους πανεπιστημιακούς δασκάλους που είμαστε υπεύθυνοι για τη μετάδοση των δημοκρατικών και ουμανιστικών αρχών του Διαφωτισμού, των τεχνών και των επιστημών. Κάνουμε έκκληση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, στη νέα του συνεδρία την Τετάρτη 18/11, να άρει την αρχική του απόφαση και να μην παραχωρήσει τη δημοτική αίθουσα στην εγκληματική οργάνωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει