Από καταγγέλλουσα, καταγγελλόμενη η γυναίκα που κατηγόρησε τον Νεϊμάρ για βιασμό



Η αστυνομία του Σάο Πάολο στη Βραζιλίας, ανακοίνωσε ότι η γυναίκα που είχε κατηγορήσει τον Νεϊμάρ για βιασμό, κατηγορήθηκε για απάτη, εκβιασμό και συκοφαντική δυσφύμηση , προσφέροντας σημαντική ανακούφιση στον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρώην αρχηγός της Βραζιλίας, κατηγορήθηκε ότι βίασε τη Ναίλα Τριντάντε σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Παρισιού τον περασμένο Μάιο, αλλά ισχυρίστηκε ότι η συνάντηση ήταν συναινετική.

Οι εισαγγελείς τον Αύγουστο αποφάσισαν να κλείσουν την υπόθεση λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Ένα μήνα περίπου αργότερα από την αστυνομία του Σάο Πάολο, ανακοινώθηκε ότι κατηγορείται επίσης για συμμετοχή στην απάτη και ο πρώην σύζυγος της Τριντάντε, Εστίβενς Άλβες.

Το BBC ανέφερε ότι ο δικηγόρος της Τριντάντε επιβεβαίωσε το κατηγορητήριο, υποστηρίζοντας ότι η πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019, 08:56

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει