Από τα Σφακιά, τον τόπο που με γέννησε, δηλώνω πως θα είμαι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στα ΧανιάΠολιτική συγκέντρωση διοργάνωσε στο Καψοδασο Σφακίων, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων Παύλος Πολάκης όπου -όπως είχε αναφέρει στο κάλεσμα που απηύθυνε “θα μιλήσουμε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν, 4 χρονιά τώρα που εκπροσώπησα την επαρχία Σφακίων και το νομό Χανίων ως βουλευτής και ως υπουργός στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ”.

Μάλιστα μέσα από την έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ομιλία του, ανακοίνωσε επίσημα πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικά είπε: “από εδώ, από τον τόπο που με γέννησε και με ανέθρεψε, σε σας τους ανθρώπους που συμπορευτήκαμε και αγωνιστήκαμε για τον τόπο μας, δηλώνω πως θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά”.

“Λένε πως κάνεις προφήτης στο τόπο του, αλλά εγώ πάντα πίστευα πως όποιος δεν έχει την υποστήριξη και την αναγνώριση του τόπου του δεν είναι τίποτα. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ από τη καρδιά μου που είστε απόψε τόσοι πολλοί εδώ. Με συγκινείτε και με δυναμώνετε”, είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με τη σύζυγό του, Δώρα

“Επέλεξα το δύσκολο δρόμο να συγκρουστώ με συμφέροντα να καταγγείλω τη διαφθορά να κόψω τη μάσα των ΜΜΕ από το ΚΕΛΠΝΟ. Γι’ αυτό έχουν στήσει την επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου. Τους απαντώ: Δεν θα σταματήσω, δεν θα με κάμψετε. Το χρωστάω σε σας, στα παιδιά μας, στον κάθε Έλληνα που υπέστη τα πάνδεινα από τη καταλήστευση αυτής της χώρας”.Παρών στην εκδήλωση και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος θα κάνει την Κυριακή δηλώσεις στην Αντιπεριφέρεια Χανίων σχετικά με τις εργασίες μετά τις καταστροφές από την πρόσφατη θεομηνία.Ο υπουργός μίλησε μεταξύ άλλων για τον κ. Πολάκη λέγοντας πως “ο Παύλος είναι αυτό που δεν μεταφράζεται σε καμία γλώσσα του κόσμου: Λεβέντης! Τον ευχαριστώ που είναι φίλος μου. Ότι προφίλ κι αν προσπαθούν να του περάσουν, εσείς κι εμείς που τον ζούμε ξέρουμε πως είναι παλικάρι με συναισθηματική νοημοσύνη και ανθρωπιά όσο κανείς. Και τα λέω όλα αυτά εγώ που δεν σας κρύβω πως είναι και ο εφιάλτης μου, γιατί κάθε δεύτερη μέρα με παίρνει τηλέφωνο για να μου ζήτησε και κάποιο έργο για την Κρήτη”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

Πηγή: zarpanews.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019, 16:34

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει