Από τα Χανιά ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στην έκρηξη στο ΚολωνάκιΚρητικός είναι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στην έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Άγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο τραυματίας αστυνομικός κατάγεται από τα Χανιά ενώ και ο πατέρας του είναι αστυνομικός που υπηρετεί στα Χανιά.

Η ανακοίνωση:

Ο συνάδελφος μας αστυνομικός που τραυματίστηκε νωρίτερα, κατάγεται από το νόμο Χανίων και ο πατέρας του επίσης Αστυνομικός υπηρετεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικων υπαλλήλων Χανίων Νικόλαος ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ και τα λοιπά μέλη του Προεδρείου αμέσως μόλις μάθαμε το θλιβερό γεγονός σε ανοιχτή/άμεση επικοινωνία και με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΆΚΟ ενημερώθηκαμε ότι ο μηχανισμός ήταν εμπρηστικός και ευτυχώς τα τραύματα του συναδέλφου μας δεν είναι εκ πρώτης όψεως ανησυχητικά.

Φυσικά να πούμε ότι όλοι οι συνάδελφοι του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Χανίων θα είναι δίπλα του ουσιαστικά σε οτι βοήθεια χρειαστεί να του παρέχουμε, σε οποιοδήποτε τομέα.

Να ευχηθούμε να είναι αυτός ο τελευταίος Αστυνομικος που τραυματίζεται κατ αυτόν τον τρόπο.

Πηγή: cretapost


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, 02:44

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει