Αρχίζει το κλάδεμα των δέντρων στο Δήμο Βόλου

Οι δημότες να ενημερώνουν την υπηρεσία για την απομάκρυνση κλαδιών

Στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει οργανωμένα το κλάδεμα των δέντρων από την υπηρεσία Πρασίνου Δήμου Βόλου, συνεργεία της οποίας θα προχωρήσουν στις σχετικές εργασίες ανά περιοχή, καλύπτοντας σταδιακά το σύνολο του νέου Δήμου.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται παρεμβάσεις κλαδέματος των δέντρων σε σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα ορατότητας και επομένως κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος. Στο πλαίσιο αυτό, μεθαύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, θα γίνει κλάδεμα των δέντρων επί της οδού Κωνσταντά, στο τμήμα από Ιωλκού έως Σπυρίδη και τις ώρες από 8:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. Η υπηρεσία Πρασίνου έχει ήδη ενημερώσει το Τμήμα Τροχαίας Βόλου προκειμένου να μεριμνήσει για την απομάκρυνση των σταθμευμένων οχημάτων και τη διακοπή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χ. Τσαμπάζης απευθύνει έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να διευκολύνουν το έργο της υπηρεσίας, αποφεύγοντας να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου, ενώ ταυτόχρονα καλεί τους δημότες που αυτή την εποχή κλαδεύουν τα δέντρα στις αυλές και τους κήπους των σπιτιών τους, να ενημερώσουν την υπηρεσία για την απομάκρυνση των κλαδιών από τους δρόμους (τηλ. 24210 80959, 24210 80920).

Τέλος, από την ερχόμενη Δευτέρα η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου ξεκινά εργασίες καθαρισμού των χειμάρρων και ρεμάτων που ανήκουν στην ευθύνη του Δήμου Βόλου, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει