Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών μεγάλης χασισοφυτείας στη Φιλιππιάδα


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020, 23:22

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της μεγάλης φυτείας ινδικής κάνναβης, με 1935 δενδρύλλια, που εντοπίστηκε χθες βράδυ σε περιοχή της Φιλλιπιάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας εντόπισαν την οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δασώδη περιοχή στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας κατά τη διάρκεια έρευνας στην παραπάνω περιοχή.

Η χασισοφυτεία, αποτελούνταν από 1.935 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,10 έως 1,28 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, στο χώρο της φυτείας βρέθηκε και κατασχέθηκε ειδικό σύστημα ποτίσματος με αντλία νερού καθώς και καλλιεργητικά σύνεργα για την περιποίηση των δενδρυλλίων.

Στην περιοχή γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας ‘Αρτας.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020, 23:22

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει