Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας και επίσημα ο Γεώργιος Ταμβάκης (Video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO: Παρέλαβε από τον Ταξίαρχο και νέο Υποδιοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Απόστολο Αλαμάνα

Στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Ταμβάκη παρέδωσε και επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης τα “κλειδιά” της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ο μέχρι πρότινος Διευθυντής και νέος Υποδιευθυντής στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Απόστολος Αλαμάνας.

Σε μία σεμνή τελέτη, που πραγματοποιήθηκε στον 5ο όροφο της Α.Δ.Μ., παρουσία των Διοικητών των Αστυνομικών Τμημάτων, του αστυνομικού προσωπικού και των δημοσιογράφων των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, ο Απόστολος Αλαμάνας, παραλαμβάνοντας τιμητική πλακέτα για την προσφορά του και ευχαριστώντας του συναδέλφους του, παρέδωσε την Διεύθυνση στο νέο της Διευθυντή, τονίζοντας σε όλους τους τόνους ότι οι αστυνομικοί θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που υπηρετούν την ΕΛ.ΑΣ. και θα πρέπει να συνεχίσουν, θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Από την πλευρά του, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ταμβάκης, στάθηκε στο πρώτιστο καθήκον των αστυνομικών, που δεν είναι άλλο από την διασφάλιση των δημοκρατικών και συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών, στο πλαίσιο ευνομίας, αλληλεγγύης και κοινής ειρήνης, απευθύνοντας μάλιστα κάλεσμα προς τους πολίτες της Μαγνησίας για κοινό αγώνα ενάντια στο έγκλημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι, μετά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ., που προέκυψαν από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος το βράδυ της Κυριακής, τα καθήκοντα του Α’ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Β’ Υποδιευθυντής Βασίλης Γιαννούλης και τη θέση του Β’ Υποδιευθυντή ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Ιωνίας Γιάννης Τόλιας, στην θέση του οποίου τοποθετείται ο Βασίλης Καραϊσκός, ενώ τα καθήκοντα του Υποδιοικητή Ασφάλειας αναλαμβάνει ο Μιλτιάδης Αλεξάκης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας παραμένει ο Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλειος Χαλάτσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει