Ασφαλτόστρωση κεντρικών δρόμων του Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ασφαλτόστρωση κύριων οδικών αρτηριών της πόλης του Βόλου ξεκινά από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον μειοδότη εργολάβο και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό ξεκινά άμεσα η εργολαβία που αφορά εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης ζημιών σε κεντρικές οδούς του Βόλου.

Οι εργασίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε σημεία του οδικού δικτύου που έχει επισημάνει η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων. Πιο συγκεκριμένα θα ασφαλτοστρωθούν η οδός Κ. Καρτάλη από Αργοναυτών μέχρι Δημητριάδος, η οδός 2ας Νοεμβρίου από Γρ. Λαμπράκη μέχρι Αναλήψεως, η οδός Αναλήψεως από Σταθά μέχρι τη γέφυρα του χείμαρρου Αναύρου και η οδός Ιωλκού από Γ. Δήμου προς Βορρά και σε απόσταση τριακοσίων μέτρων.

Σημειώνεται ότι με προηγούμενη εργολαβία είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στις οδούς Δημητριάδος, Αναλήψεως, Λαρίσης, Κ. Καρτάλη, Ελ. Βενιζέλου (Ιωλκού) και άλλες μικρές παρεμβάσεις σε κεντρικές οδούς της πόλης του Βόλου.

Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλτσογιάννης: «Το έργο της ασφαλτόστρωσης των κεντρικών οδών του Βόλου, παρέχει ασφάλεια και βελτιώνει την προσβασιμότητα, δεδομένου ότι το οδόστρωμα είχε υποστεί εκτεταμένες φθορές από την διέλευση των οχημάτων. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με αίσθημα ευθύνης, ευαισθησία και αντικειμενικότητα υλοποιεί έργα, παρότι οι πόροι έχουν εκμηδενισθεί, με ορθολογική οικονομική διαχείριση και μείωση των δαπανών της».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει