Ασύρματα ακουστικά της Klipsch εμπνευσμένα από τη… McLaren!


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, 21:32

Klipsch®, μια τεχνολογικά οδηγούμενη εταιρεία, γνωστή για τα υψηλής πιστότητας προϊόντα ήχου, έχει την χαρά να παρουσιάζει τρία νέα ασύρματα ακουστικά τα οποία είναι σχεδιασμένα για να αποδίδουν τον καλύτερο στην κατηγορία τους ήχο, άνεση, τεχνολογικές καινοτομίες και ιδιαίτερα υλικά. Καθένα από τα μοντέλα αυτά τοποθετείται σε μία λειτουργική και καινοτόμα θήκη. 

Η Klipsch είναι ο επίσημος συνεργάτης, σε ακουστικά και φορητά ηχεία της ομάδας McLaren Formula 1 . Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για να συνδυάσουν τις ασύγκριτες δυνατότητες σχεδίασης της McLaren και τις τεχνικές καινοτομίες της Klipsch, τόσο στον ήχο υψηλής πιστότητας όσο και στη μοναδικά άνετη εφαρμογή των ακουστικών της. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής απέφερε τα ακουστικά Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren edition. RRP: 279€. 

Τα βασικά χαρακτηριστικά: 

  • Τόσο τα ακουστικά, όσο και η θήκη, είναι πιστοποιημένα σε επίπεδο IP67, που τα καθιστούν άνθυγρα. 
  • Έξι ζεύγη από τις πατενταρισμένες σιλικόνες προσαρμογής της Klipsch για κάθε τύπο αυτιού, με το κάθε ζεύγος να είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει τη μέγιστη άνεση και ασφαλή τοποθέτηση. 
  • Η θήκη φορτίζει μέσω θύρας USB-C ή ασύρματα, μέσω του συμπεριλαμβανόμενου pad φόρτισης. 
  • Έως και 32 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας (8 ώρες στα ακουστικά). 
  • Η καλύτερη ηχητική απόδοση στην κατηγορία του και τέσσερα μικρόφωνα δέσμης για την καλύτερη δυνατή αποτύπωση της ομιλίας. 
  • Ανοδιωμένη μεταλλική κεραία για την ενίσχυση της λήψης σήματος. 
  • Το Papaya Orange χρώμα της McLaren με λεπτομέρειες από ανθρακόνημα, βιβλιαράκι ειδικής έκδοσης και μια μεταλλική κάρτα γνησιότητας με σειριακό αριθμό. 

     

Τα νέα ακουστικά Klipsch T5 II True Wireless Sport διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά όπως τα Klipsch x McLaren και είναι διαθέσιμα σε 2 χρώματα: λευκό και μαύρο. Αν και υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, αλλά και ενσύρματη μέσω θύρας USB-C, δεν συμπεριλαμβάνει το charging pad. RRP: 229€. 

Τέλος, τα ακουστικά Klipsch T5 II True Wireless είναι η δεύτερη γενιά του προκατόχου του, Τ5. Η νέα έκδοση είναι περίπου 25% μικρότερη και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε μακροχρόνια χρήση. Μία νέα κεραία ενίσχυσης σήματος προσφέρει υψηλής ποιότητας σύνδεση μέσω Bluetooth® . Τα ακουστικά αυτά είναι πιστοποιημένα σε επίπεδο IP67 και συνοδεύονται από μία λεπτή μεταλλική θήκη φόρτισης, η οποία σε συνδυασμό με τα ακουστικά δίνει 32 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας (8 ώρες για τα ακουστικά). RRP:199€. 

Η δωρεάν εφαρμογή της Klipsch, Klipsch Connect App, είναι διαθέσιμη σε οχτώ διαφορετικές γλώσσες και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ρυθμίσει το EQ, να αναβαθμίσει το λειτουργικό των ακουστικών, καθώς και οδηγίες χρήσης, επίλυσης προβλημάτων και ένδειξη μπαταρίας. 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, 21:32

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει