Αυλαία των γιορταστικών εκδηλώσεων των περιφερειακών δημοτικών ενοτήτων του Δ. Βόλου στη Μακρινίτσας

Γιορτινή ατμόσφαιρα με μουσικές, παραδοσιακά κεράσματα και εδέσματα το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 στην κεντρική πλατεία της ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ, από ώρα 13.30 το μεσημέρι.
Στο μπαλκόνι του Πηλίου, με κάστανα στη φουφού, λουκουμάδες, ρακόμελα, ροφήματα με βότανα, ψημένο ψωμί με φρέσκο λάδι από τους ντόπιους παραγωγούς, μήλα, σύκα, καρύδια, ψητές πατάτες και κρεμμύδια στη χόβολη, τσίπουρο, κρασί, λιχουδιές και καλούδια έκπληξη, κλείνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.
Την ατμόσφαιρα αυτή θα απολαύσουν όσοι επισκεφθούν τη Μακρινίτσα, το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, από το μεσημέρι, όπου η Δημοτική Ενότητα Μακρινίτσας, ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ / Διεύθυνση Πολιτισμού και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μακρινίτσας έχουν επιμεληθεί με ιδιαίτερη φροντίδα.(ώρα έναρξης 13.30).
Συμμετέχουν επίσης, οι RED WINE BAND, με ένα πλούσιο, τουλάχιστον δίωρο, πρόγραμμα με ελληνική και ξένη μουσική.
Πριν το σούρουπο, ο νεοσύστατος Σύλλογος Επαγγελματιών με την πλούσια δραστηριότητα, έχει φροντίσει για το κυρίως φαγητό: λόγω της ημέρας, θα προσφέρεται ζεστή φασολάδα, με φασόλια από τα κτήματα των παραγωγών της Μακρινίτσας, που θα παρασκευάζεται επιτόπου.
Η εκδήλωση κλείνει με τα κάλαντα των Φώτων που τραγουδούν σε όλο το χωριό, τα αγόρια και οι άντρες του χωριού, από σπίτι σε σπίτι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει