Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού σε αστυνομικούςΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 22:12

Συναγερμός σήμανε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας καθώς στα τελευταία τεστ που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ, εντοπίστηκαν πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Τον εντοπισμό των κρουσμάτων εκ των οποίων τα τέσσερα ιχνηλατήθηκαν στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣΥΦ Νίκος Τριανταφύλλης. Όπως σημείωσε ο ίδιος, το 5ο κρούσμα είναι στην έδρα της ΔΑ Φθιώτιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αρνητική εξέλιξη με τα αποτελέσματα των χθεσινών μοριακών τεστ στα οποία επιβλήθηκαν οι συνάδελφοι μας , καθώς (προς το παρόν και εν αναμονή και των υπολοίπων αποτελεσμάτων) βρέθηκαν 4 νέα θετικά κρούσματα συναδέλφων που υπηρετούν στο Β ‘ Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων, 1 θετικό μετά από επανεξέταση και 1 θετικό σε υπηρεσία της έδρας της Δ. Α Φθιώτιδας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε Φθιώτιδας κ. Αλεξάνδρας  ΠΛΑΤΙΑ και του Διευθυντή της ΤΟΜΥ Λαμίας κ. Παύλου ΜΑΜΑΚΗ, οι οποίοι για ακόμα μια φορά ανταποκρίνονται άμεσα τόσο στο αίτημα μας όσο και στο αίτημα του Διευθυντή της Δ.Α. Φθιώτιδας κ Δημήτρη ΦΟΥΡΛΑ, ο οποίος επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά,  για την άμεση διενέργεια μοριακών τεστ και στο υπόλοιπο προσωπικό του Β’  Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Για ακόμη μια φορά ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους νοσούντες συναδέλφους μας».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 22:12Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει