«Αυτή η Εθνική έχει ταλέντο, μπορεί να πετύχει πράγματα»


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020, 18:30

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Μολδαβία, τονίζοντας ότι στόχος της «γαλανόλευκης» είναι να κερδίζει παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το πως νιώθει: «Είμαι χαρούμενος που είμαι υγιής και επέστρεψα στην Εθνική. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη και στα δύο ματς. Θα δώσω τα πάντα, όπως κάνω πάντα με αυτή τη φανέλα».

Για το αν υπάρχει πίεση για δύο νίκες με τις Μολδαβία και Σλοβενία: «Κάθε ματς με την Εθνική έχει πίεση. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να νικάμε. Ήρθαμε εδώ μόνο για τη νίκη».

Για το ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια: «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Τα πάντα κατακτώνται στο γήπεδο. Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε και αυτό θα κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Για την εντύπωση που έχει από την ομάδα: «Έχουμε ένα πολύ καλό και ταλαντούχο σύνολο. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πράγματα, αλλά θα πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο. Η ομάδα είναι έτοιμη και για τα δύο προσεχή παιχνίδια».

Για το προσωπικό του κίνητρο: «Το κίνητρό μου είναι να φοράω το εθνόσημο και να δίνω τα πάντα για αυτή τη φανέλα για να παίρνει πάντα νίκες».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020, 18:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει