Αυτοδιοικητικές εκλογές – Πρωτούλης: Η θέση όσων νιώθουν αριστεροί και προοδευτικοί είναι στη «Λαϊκή Συσπείρωση»


«Με τόλμη και αποφασιστικότητα να στηρίξετε τη «Λαϊκή συσπείρωση» ώστε την επόμενη μέρα να έχουμε περισσότερους συμμάχους στον αγώνα μας» τόνισε από τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Χαλάνδρι ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού της ΛΣ, και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, παρουσία πλήθους κόσμου.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Γιάννης Πρωτούλης, η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου και ο Χρήστος Κασίμης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα. Παραβρέθηκαν πολλοί άνθρωποι από το χώρο του Αθλητισμού. Ανάμεσα τους οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Πομάσκι και Γιάννης Κουτσογιανόπουλος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου και ο Σπύρος Βασδέκης, πρώην πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γ. Πρωτούλης στην ομιλία του τόνισε ότι στις εκλογές θα αναμετρηθούν οι δύο βασικές πολιτικές κατευθύνσεις: Η μια είναι η πολιτική που ζούμε και γνωρίζουμε, η άλλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που τα ψηφοδέλτια της στηρίζονται από χιλιάδες αγωνιστές όλων των ηλικιών, και από το ΚΚΕ. «Να αναμετρηθεί αυτή η πολιτική στο δεύτερο γύρο, στις περιφέρειες και σε μεγάλους δήμους όπως είναι ο δήμος του Χαλανδρίου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Απηύθυνε κάλεσμα «ιδιαίτερα σε όσους νιώθουν αριστεροί, ριζοσπάστες, προοδευτικοί άνθρωποι με μια ιστορία στο κίνημα και στον αγώνα» σημειώνοντας ότι «η θέση τους είναι εδώ, στη “Λαϊκή Συσπείρωση” στον αγώνα και στην πάλη». Πρόταξε το διεκδικητικό αγωνιστικό πρόγραμμα της παράταξης για κάθε τομέα και ηλικία πολιτών. Αναφορικά με την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων για αναψυχή, αθλητισμό, και πολιτισμό, «χωρίς να πληρώνουμε» μίλησε για το Χαλάνδρι όπου «οι ελάχιστοι ελεύθεροι χώροι παραδίδονται σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα όπως τα 55 στρέμματα για το καζίνο».

Η Λούλα Καρατζά αναφέρθηκε στις μεγάλες μάχες που έχει έδωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» μέσα και έξω από το δημοτικό σύμβουλο. Έφερε ως παράδειγμα την δράση και τις προτάσεις της για να παρθούν μέτρα πολιτικής προστασίας αλλά και για να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας. Η υποψήφια δήμαρχος υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έχει ανθρώπους αγωνιστές ,που όποιος και να εκλεγεί θα είναι στο πλάι του λαού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ο Χρήστος Κασίμης τόνισε ότι σε αυτή την σημαντική πολιτική μάχη επίδικο είναι ποιον θα έχουν στο πλάι τους την επόμενη μέρα εργαζόμενοι λαός και νεολαία. Αναφέρθηκε στα αντιλαϊκά πεπραγμένα των εκλεκτών της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Και κάλεσε επίσης «όσους νιώθουν αμηχανία με όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ», τίμιους αγωνιστές, αριστερούς, προοδευτικούς «να έρθουν μαζί να κρατήσουμε ψηλά τα ιδανικά και τις αξίες».Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει