Αυτοκτόνησε 15χρονος στο Κερατσίνι – Ερευνάται η πιθανότατα να οφείλεται σε βιντεοπαιχνίδιΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 09:18

Έρευνες πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές για την αυτοκτονία ενός 15χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο δωματιό του από τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πιθανότατα τα αίτια της αυτοκτονίας να συνδέονται με τα βιντεοπαιχνίδια που συνήθιζε να παίζει, όπως αποκάλυψε η μητέρα του στην αστυνομία. Όπως αποκάλυψε η ίδια, μπήκε στο δωμάτιό του και τον βρήκε αναίσθητο. Η ίδια έντρομη, αναζήτησε βοήθεια, με τους γείτονες από τα διπλανά διαμερίσματα να σπεύδουν κοντά της ενώ έγιναν προσπάθειες για να τον συνεφέρουν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή του 15χρονου, προκειμένου να διαπιστώσουν αν μπορούν να συλλέξουν στοιχεία που θα στοιχειοθετήσουν την εκτίμηση της μητέρας του νεαρού, ότι δηλαδή πιθανότατα η αυτοκτονία του να οφείλεται στα βιντεοπαιχνίδια που έπαιζε. Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί βρέθηκε κρεμασμένο από το πόμολο της πόρτας.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 09:18Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει