Αυτό που θέλει η Ελληνική Λύση και δεν θέλει η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι «όλα στο φως»Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, 14:25

«Για την υπόθεση Παππά ισχύει η ρήση του Ζακ Ρουσώ: Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία. Η δική σου εκδοχή (της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή), η δική τους εκδοχή (του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή), η αλήθεια (που είναι υποκειμενική άρα αμφισβητούμενη), κι αυτό που πραγματικά συμβαίνει, αυτό που θέλει η Ελληνική Λύση (και δεν θέλει κανένας από τους δύο): Όλα στο φως». Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος σχετική με την πρόταση της ΝΔ για η σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

«Λέμε ΝΑΙ στην εξεταστική και καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να πει ΝΑΙ στην εξεταστική για τις Πρέσπες (εθνικό θέμα), ΝΑΙ στην εξεταστική για το Μάτι (με νεκρούς Έλληνες), ΝΑΙ στην εξεταστική για τα 100 δισ. (δημόσιο χρήμα) που όπως έλεγε η Νέα Δημοκρατία “έχασε” ο ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο εξάμηνο του 2015», συνεχίζει ο κ. Βελόπουλος και καταλήγει τονίζοντας: «Εάν η Νέα Δημοκρατία αρνηθεί να συνυπογράψει αυτές τις εξεταστικές, αποδεικνύει ότι το παιχνίδι είναι στημένο και η κυβέρνηση καλύπτει τα εγκλήματα (εθνικά – οικονομικά) του ΣΥΡΙΖΑ που η ίδια κατήγγειλε».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, 14:25Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει