Αφαίρεση βαθμών για την ΑΕΛ αν δεν εξοφληθεί ο Βέλα Τζούνιορ


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 22:07

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλές στον ποδοσφαιριστή Βέλα Τζούνιορ. Η θεσσαλική ομάδα έχει προθεσμία τρεις εργάσιμες ημέρες μετά την κοινοποίηση της απόφασης για να εξοφλήσει τον Βραζιλιάνο και να αποφύγει βαθμολογικές κυρώσεις.

Η ανακοίνωση:

«Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 13/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή VELA JUNIOR, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 188/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ανέβαλε την έκδοση οριστικής απόφασης επί της αίτησης του ποδοσφαιριστή Leandro Sales de SANTANA κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου στη νέα συζήτηση της υπόθεσης παραστεί ο αιτών για να εκθέσει τις απόψεις του επί των ειδικότερα αναφερόμενων στο σκεπτικό της παρούσας από 17.02.2020 και από 19.02.2020 κατατεθέντων εγγράφων υπομνημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 22:09

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει