Αχιλλέας Μπέος προς Μπόμπολα και Εφημερίδα των Συντακτών

“Ούτε ο Βόλος, ούτε εγώ, ως Δήμαρχος, εκβιαζόμαστε και δεν πρόκειται να φοβηθούμε κανένα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τις τελευταίες ημέρες έχει εκδηλωθεί για την πόλη και τους πολίτες του Βόλου ένα ενδιαφέρον, που θα το χαρακτήριζα ως ιδιαιτέρως περίεργο, αν δεν ήταν εμφανείς τόσο οι εμπνευστές και ενορχηστρωτές του, όσο και οι στόχοι που επιχειρείται να εξυπηρετηθούν.

Προς όλους αυτούς, εθνικούς εργολάβους και εκδότες, αυτούς που βούλιαξαν την οικονομία και κατέστρεψαν τη χώρα, που διέλυσαν το τραπεζικό σύστημα με τα θαλασσοδάνεια των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, στέλνω το δικό μου μήνυμα: Ούτε ο Βόλος, ούτε εγώ, ως Δήμαρχος, εκβιαζόμαστε και δεν πρόκειται να φοβηθούμε κανένα.

Μοναδικός μας κριτής, ενώπιον του οποίου θα κληθούμε να λογοδοτήσουμε είναι ο λαός, είναι οι πολίτες και φυσικά όχι τα «εργαλεία» και τα «σκουπίδια» που το σύστημα της διαπλοκής χρησιμοποιεί, με όλο και μεγαλύτερη ένταση.

Ένα ετερόκλητο σύστημα που φαίνεται να εκτείνεται από το Μπόμπολα μέχρι και τους δήθεν Αριστερούς συνδικαλιστές της εφημερίδας των «Συντακτών», τους οποίους και καλούμε να μείνουν μακριά από το Βόλο γιατί δεν είναι για τα δόντια τους.

Ευτυχώς πλέον οι πολίτες δεν επηρεάζονται και δεν παρασύρονται από κατασκευασμένα δημοσιεύματα, που έρχονται να υπηρετήσουν ιδιοτελή συμφέροντα διαφόρων «αφεντικών».

Αρκετά με το παραμύθιασμα της κοινής γνώμης και με την ανοχή των πολιτικών που έχουν υπό τον έλεγχό τους.

Πλέον έχουν γνώση οι φύλακες και συνεχώς, όπως πρόσφατα με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, δίνουν αποστομωτική απάντηση σε όλους αυτούς, τους Πατριάρχες της Διαπλοκής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει