Αχ. Μπέος: Μαζέψτε τους εγκαίρως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου, με αφορμή τα επεισόδια έξω από την ΔΕΥΑΜΒ, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Μια απίστευτη καθεστωτική νοοτροπία, με την απαίτηση όχι μόνο να υποκαταστήσουν τη Δημοτική Αρχή, αλλά και αυτή την Εισαγγελία και την Αστυνομική Διεύθυνση, επέδειξαν και πάλι τα θλιβερά τοπικά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Πατσιαντάς, Γαργάλας, Κοκκινάκη και ΣΙΑ), που αρνούνται να αποδεχθούν και την πιο στοιχειώδη αρχή της Δημοκρατίας, αυτή του δικαιώματος της πλειοψηφίας να αποφασίζει.

Σε μια αποθέωση του λαϊκισμού και της φασίζουσας νοοτροπίας που τους διακρίνει, αφού αμφισβήτησαν το δικαίωμα της Δημοτικής Αρχής να αποφασίζει, αν οι ίδιοι δεν εγκρίνουν, τώρα ζητούν την κεφαλή επί πίνακι του Εισαγγελέα και του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας, γιατί προστάτευσαν τις νόμιμες δημοκρατικές διαδικασίες και δεν επέτρεψαν τη γελοιοποίηση της δημοκρατίας και της νομιμότητας.

Δεν μένει πια να δούμε τον Πατσιαντά Εισαγγελέα και τον Κλημόπουλο Αστυνομικό Διευθυντή, για να αναφωνήσουμε «ΣΥΡΙΖΑ το μεγαλείο σου»!

Αλήθεια, στο Μέγαρο Μαξίμου ή στην Κουμουνδούρου έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της υπονόμευσης, σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, που δέχονται από τέτοιους φαιδρούς παραγοντίσκους, την ώρα που ζητούν -και ευλόγως- τη στήριξη στην τεράστια προσπάθειά τους για τη διάσωση της χώρας; Προσπάθεια στην οποία όλοι οι πολίτες είμαστε υποχρεωμένοι να συμπράξουμε.

Πάντως αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για την κεντρική διοίκηση. Μαζέψτε τους επιτέλους, γιατί η προσωπική τους εμπάθεια και το αρρωστημένο τους πάθος για εξουσία μπορεί να γεννήσουν αξεπέραστα προβλήματα. Οι άνθρωποι εκτός από λίγοι, είναι και επικίνδυνοι!

Διαβάστε περισσότερα:

ΠΥΞ ΛΑΞ, δακρυγόνα και τραυματισμοί στο Βόλο για το νερό (Videos + Photos)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει