Αχ. Μπέος: Μοναδικό κριτήριο των ενεργειών μου είναι η αγάπη και αποδοχή των πολιτών

Περιοδεία Αχ. Μπέου σε Αγχίαλο, Μικροθήβες και Αϊδίνι

Με πολίτες και εκπροσώπους φορέων της Νέας Αγχιάλου, των Μικροθηβών και του Αϊδινίου, συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε εκεί ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος και ενημερώθηκε για προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Μπέος που συνοδευόταν από στελέχη της Δημοτικής Αρχής κατέγραψε με προσοχή όλα τα ζητήματα που τέθηκαν υπόψη του και δεσμεύτηκε άμεσα να δώσει απαντήσεις και χρονοδιαγράμματα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ανάλογα με την σοβαρότητα αλλά και δαπάνη που απαιτείται.

Ο κ. Μπέος διαβεβαίωσε τους κατοίκους των περιοχών αυτών ότι η Δημοτική Αρχή παρά τις δεδομένες και αντικειμενικά διαπιστωμένες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, με βάση τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας και τις δραματικές περικοπές στην χρηματοδότηση και την έλλειψη προσωπικού, καταβάλει καθημερινά μεγάλες προσπάθειες για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της έναντι των πολιτών και να παράξει το έργο που απαιτείται προκειμένου να κτισθεί με σταθερά βήματα η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε.

Αναφερόμενος τέλος σε διάφορα πικρόχολα σχόλια που διατυπώνονται από τα γνωστά Μέσα της διαπλοκής και τους διάφορους υπηρέτες της, πολιτικούς και δημοσιογράφους, ο κ. Μπέος επανέλαβε ότι τα αγνοεί αφού μοναδικό κριτήριο των ενεργειών του είναι η αγάπη και αποδοχή των πολιτών, που όπως και οι φωτογραφίες δείχνουν είναι συγκινητικές. Σε κάθε περίπτωση δουλεύουμε και αγωνιζόμαστε με προοπτική το μέλλον, κατέληξε ο κ. Μπέος, αφήνοντας πίσω τη φαυλότητα και την ανικανότητα των γνωστών κύκλων που κρατούσαν αιχμάλωτο και καθηλωμένο το Βόλο, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει