Αχ. Μπέος: Ούτε ένα ευρώ του Δήμου στα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε. της πόλης

“Γνωστά διαπλεκόμενα Μέσα… εργαλία του σάπιου κατεστημένου”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνεχίζονται με αμείωτη, δυστυχώς, ένταση ο ευτελισμός και η απαξίωση της τοπικής δημοσιογραφίας από τα γνωστά διαπλεκόμενα Μέσα Ενημέρωσης και τους «δημοσιογράφους» – εργαλεία του σάπιου κατεστημένου, που καίτοι αποδοκιμάστηκε οικτρά στις πρόσφατες εκλογές, προσπαθεί σαν πληγωμένο θηρίο να επιβιώσει με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο.

Αρχικά εμβρόντητη και στη συνέχεια αγανακτισμένη η κοινή γνώμη του Βόλου παρακολουθεί την αήθη και εμετική προσπάθεια του παρακμιακού αυτού συστήματος να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες και να αναδείξουν σε θέματα μείζονος ενδιαφέροντος την ανάγκη της κ. Κοκκινάκη, μεσούσης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, να αυτοδιαφημίσει τις σεξουαλικές της επιδόσεις (!) ή το
«παιχνίδι» με το χρόνο για το πότε ο κ. Μπέος ενημερώθηκε από την γραμματέα του για ένα πόρισμα του ΣΔΟΕ, για το οποίο ήδη έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη, άρα ελάχιστη ή καθόλου σημασία έχει.

Θα μπορούσε κάποιος καλοπροαίρετος να υποθέσει ότι η τακτική αυτή μπορεί να οφείλεται στην γραφικότητα, στην παροιμιώδη ανικανότητα και την ασχετοσύνη και την αγραμματοσύνη πολλών εξ αυτών που καλούνται να την υλοποιήσουν, αν μέσω αυτής δεν ήταν προφανής η προσπάθεια συγκάλυψης τεράστιων σκανδάλων που φέρνει στην επιφάνεια η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Σκανδάλων που ζημίωσαν με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ την πόλη, της στέρησαν μεγάλα έργα υποδομής και υπονόμευσαν το μέλλον των συμπολιτών μας, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ιδιοτελείς ορέξεις μιας κλίκας πολιτικάντηδων, όλου του φάσματος, να ηγεμονεύσουν και να προσαρμόσουν τους στόχους και τις προοπτικές της περιοχής στις δικές τους επιθυμίες και δυνατότητες. Δηλαδή πολύ χαμηλά.

Από τα εκατομμύρια της ΕΡΓΗΛ και τις προκλητικές μισθοδοσίες υπαλλήλων της ΔΕΥΑΜΒ έως το Μουσείο Πόλης με τις απίστευτες υπερβάσεις και τα προνοιακά επιδόματα – φάντασμα, που πότε χάνονται και πότε εμφανίζονται, και από τα άχρηστα έργα των εκατοντάδων χιλιάδων μέχρι τις αντίστοιχες κακοτεχνίες, οι πολίτες του Βόλου έχουν την απαίτηση όχι μόνο να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη τους με γελοιότητες και υπεκφυγές, αλλά να μάθουν όλη την αλήθεια γι αυτούς που έφεραν το Βόλο στη σημερινή κατάσταση, με χρέη άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ!

Εμείς ως νέα Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να τιμάμε τη δέσμευσή μας για την παραγωγή έργου που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας μας, αλλά και να νοικοκυρέψουμε και να βάλουμε μια τάξη στα χάος που είχε προκληθεί.

Και στην αποστολή μας αυτή δεν πρόκειται να μας εμποδίσουν φαινόμενα τύπου Κοκκινάκη και όσοι, μέσω αυτών, επιχειρούν να κατεβάσουν την αυτοδιοίκηση και την πόλη στον πάτο, όπου οι ίδιοι ήδη βρίσκονται. Εμείς θα κριθούμε από τους πολίτες και μόνο αυτούς.

ΥΓ Οι εποχές που συμπεριφέρονταν στους πολίτες σαν πρόβατα πέρασαν ανεπιστρεπτί. Ας αναρωτηθούν, όσοι ακόμα αμφιβάλλουν, γιατί η νέα Δημοτική Αρχή έχει επιλέξει με αυτό το άθλιο σύστημα της διαπλοκής τη ρήξη και όχι τη συναλλαγή για να «απολαμβάνει» την εύνοιά του. Ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του Δήμου δεν πρόκειται να τους δοθεί….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει