Αχ. Μπέος προς ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Ας συνειδητοποιήσουν ότι έχω εκλεγεί από το λαό, δεν διορίστηκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την δήλωση του αιρετού Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Πληροφορήθηκα από το μακρινό και τόσο όμορφο, Ροστόβ, όπου βρίσκομαι, την ανακοίνωση των καρτούνς του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον μου. Όταν οι καθηγητές της γελοιότητας, όπως οι της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, ομιλούν περί γελοιότητας, ασφαλώς οφείλουμε να τους σεβαστούμε… Αλήθεια, νομίζουν ότι θα καταρτιζόταν λίστα προσκεκλημένων σε ομιλία του Πρωθυπουργού, χωρίς να έχει προηγουμένως ενημερωθεί και εγκριθεί από το γραφείο του; Αν ναι, τότε να αρχίσουμε να ανησυχούμε ακόμη περισσότερο για τη λειτουργία της Κυβέρνησης.

Εν πάση περιπτώσει, δεν μπαίνουμε σε συζήτηση με αυτούς που κανείς σε αυτή την πόλη, αλλά και στο ίδιο το κόμμα τους, λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψη. Ας κοιτάξουν να κάνουν κάνα ρουσφέτι, με διορισμό από το «παράθυρο» τραπεζοκόμου στο Νοσοκομείο, να φανούν τουλάχιστον σε κάτι χρήσιμοι στους άτυχους που τους ακολούθησαν.

Υ.Γ.: Η πρόσκληση είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Άλλωστε, ο Αχιλλέας Μπέος έχει λάβει πολλές ανάλογες προσκλήσεις και δεν διεκδικεί την καταξίωση και την αποδοχή μέσω αυτών. Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι έχω εκλεγεί από το λαό και δεν διορίστηκα, όπως κάποτε συνέβαινε.

Υ.Γ.1: Για να ηρεμήσουν, πάντως, τους υπόσχομαι ότι του χρόνου, κάνοντας δεκτή την πρόταση Στεφόπουλου, θα τους πάω μέχρι τα Λεχώνια, να εμπλουτίσουν τις παραστάσεις τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει