Αψήφισε τον κορωνοϊό και τα… έπινε σε μπαρ ο Χαρίτ


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020, 20:04

Ποδοσφαιρικό… λαβράκι έβγαλε ο έλεγχος της γερμανικής αστυνομίας στο Έσεν, μετά από καταγγελίες ότι ένα μπαρ παρέμενε ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ, παρά τη σχετική απαγόρευση που έχει επιβληθεί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι όντως το μπαρ ήταν ανοιχτό στη 1:30 π.μ. και μέσα βρίσκονταν, πέραν του προσωπικού, δέκα πελάτες, μεταξύ των οποίων ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής της Σάλκε, Αμινέ Χαρίτ.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα ρεπορτάζ της εφημερίδας «Bild» και το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Γιόχεν Σνάιντερ, υπογραμμίζοντας ότι ο 22χρονος Μαροκινός έδειξε μεταμέλεια για την πράξη του.

«Αληθεύει ότι ο Αμινέ βρισκόταν εκεί με ένα φίλο του. Ήταν λάθος και το αναγνωρίζει και ο ίδιος. Του υπενθύμισα τη σοβαρότητα της κατάστασης. Σε αυτή την κρίση, πράγματα που πριν θεωρούνταν φυσιολογικά, δεν μπορούν πλέον να γίνουν ανεκτά. Ο Αμινέ είναι πολύ λυπημένος και αυτό δεν θα ξανασυμβεί», τόνισε ο Σνάιντερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Bild», στους θαμώνες έγιναν αυστηρές συστάσεις από την αστυνομία, αλλά δεν αντιμετωπίζουν νομικά θέματα.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020, 20:10

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει