Α. Αθανασός: "Έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε την ανατροπή!!!"

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31/10/2011 στο Βόλο, σε ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, η 1η συνάντηση του ψηφοδελτίου της Επιχειρηματικής Αναγέννησης Μαγνησίας.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Απόστολος Αθανασός, παρουσία των 95 υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Παράταξης, ανέπτυξε το Πρόγραμμα, και την οργανωτική τακτική της Επιχειρηματικής Αναγέννησης, ενόψει των εκλογών του Νοέμβρη.

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων επισήμανε ότι οι επιχειρηματίες που διατηρούν ακόμη τις επιχειρήσεις τους, βρίσκονται σε απόγνωση και αντιμετωπίζουν δυσεπίλυτα προβλήματα τόσο από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες όσο και από την έλλειψη αναπτυξιακής λογικής εκ μέρους της Πολιτείας.

Πάγωμα δανείων, έλλειψη ρευστού, οφειλές προς τράπεζες, ταμεία, δημόσιο και τρίτους που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν, ακάλυπτες επιταγές που παρουσιάζουν έκρηξη, άνθιση της τοκογλυφίας και του παραεμπορίου. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά προβλήματα που συνθέτουν σήμερα την καθημερινότητα του επιχειρηματία στη Μαγνησία.

Απέναντι στην κατάσταση αυτή, η απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου, με συγκεκριμένες ενέργειες και παραλείψεις της, οδήγησε στην καταρράκωση του θεσμού, στην ελαχιστοποίηση της εμπιστοσύνης των μελών του, στη μετατροπή του θεσμού σε αρένα αντιπαραθέσεων για τη διεκδίκηση θέσεων ευθύνης. Προσωπικά συμφέροντα τους ένωσαν, προσωπικά συμφέροντα τους χώρισαν και πολύ πιθανόν να τους ξαναενώσουν.

Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο!

Έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε την ανατροπή !!!

Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στις οικογένειές μας, στα παιδιά μας, να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις, να δημιουργήσουμε προοπτικές ανάπτυξης, να στηρίξουμε τον επιχειρηματία με κάθε τρόπο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Η Επιχειρηματική Αναγέννηση της Μαγνησίας, αποτελεί καρπό της καθημερινής οργής του επιχειρηματία, της αγανάκτησής του, της ελπίδας του.

Αυτή ακριβώς είναι η μεγάλη ελπίδα για τον τόπο μας: Ο επιχειρηματίας να είναι πρωταγωνιστής και όχι στην ουρά των εξελίξεων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει