Α. Νάνος: Ο Π. Σκοτινιώτης υλοποιεί την πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης

Αυστηρή κριτική στη Δημοτική αρχή Βόλου και στον Δήμαρχο Π. Σκοτινιώτη άσκησε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που παραχωρήθηκε με αφορμή την μετακίνηση του προϊσταμένου της υπηρεσίας Καθαριότητας Ν. Ιωνίας Θ. Τσαλούχα σε νέα θέση στην Πορταριά, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της υπηρεσίας καθαριότητας.

Ο Απόστολος Νάνος, επικεφαλής της παράταξης, έκανε λόγο για υλοποίηση πολιτικών της τρικομματικής κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής και για γραμμή καταστολής, πολιτικών εκβιασμών και τρομοκράτησης των εργαζομένων.

Ο Α. Νάνος αναφερόμενος στην μετακίνηση του Θ. Τσαλούχα, την οποία και χαρακτήρισε πολιτική δίωξη που οφείλεται στο γεγονός πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος πρωτοστάτησε στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ, σήμειωσε πως είναι πολλά τα παρόμοια περιστατικά, όπως η παρακίνηση για επέμβαση του εισαγγελέα στην απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων του δήμου, οι απειλές προς τους πενταμηνίτες για τήρηση των απεχθών όρων της σύμβασης και όλα αυτά δείχνουν πως ο Δήμαρχος Βόλου ακολουθεί πιστά την πολιτική Σαμαρά που έκανε λόγο για “μηδενική ανοχή”.

Μάλιστα μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης σημείωσε πως: “Ο δήμαρχος επιδεικνύει την αυταρχικότητά του εναντίον των θυμάτων της αντεργατικής πολιτικής, των εργαζομένων, που πλήττονται από την αστική δημοκρατία και τους νόμους που υπηρετεί, τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα προγράμματα και τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Ταυτόχρονα δεν τολμά να σηκώσει το μπόι του για να διεκδικήσει τους πόρους που έχει ανάγκη ο δήμος για τη λειτουργία και για έργα απαραίτητα για τους δημότες”, ενώ κάλεσε τους εργαζόμενους του δήμου να ξεσηκωθούν εναντίον της αντεργατικής πολιτικής της δημοτικής αρχής, να καταδικάσουν και να καταγγείλουν τις τρομοκρατικές μεθοδεύσεις της.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει