Βίντεο δείχνει τον γιο του Μπάιντεν γυμνό να κρατά ένα παράνομο όπλο


Βίντεο που απεικονίζει τον υιό Μπάντεν, τον Χάντερ Μπάιντεν, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου με μια ιερόδουλη, να κρατά ένα όπλο, προκαλεί σάλο στις ΗΠΑ.

Το βίντεο που δημοσιεύει η New York Post δείχνει τον γιο του Αμερικανού Προέδρου γυμνό με ένα όπλο στο χέρι, που έχει αποκτήσει παράνομα, σημαδεύοντας προς την κάμερα, ενώ στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου βρίσκεται μια πόρνη.

Η New York Post αναφέρει ότι το όπλο είναι παράνομο και επικρίνει το γεγονός ότι βρίσκεται στα χέρια του Χάντερ Μπάιντεν ενώ στις ΗΠΑ διεξάγεται ντιμπέιτ για την απαγόρευση πώλησης όπλων εν μέσω αύξησης των επιθέσεων.

Γερουσιαστής των ρεπουμπλικανών κατηγορεί τον Τζο Μπάιντεν για υποκρισία, την ώρα που στέλνει το μήνυμα ότι θα πρέπει να προχωρήσει η συζήτηση για περιορισμό πώλησης όπλων.

Ο γερουσιαστής Ron Johnson έγραψε: «Πριν προτείνει ή ψηφίσει οποιαδήποτε νέα ομοσπονδιακή νομοθεσία για τα όπλα, η κυβέρνηση Μπάιντεν θα έπρεπε να εφαρμόσει τους υπάρχοντες νόμους, ανεξάρτητα από το ποιος τους παραβιάζει, ακόμη και αν αυτό το πρόσωπο είναι ο γιος του προέδρου. Έχω γράψει επιστολές εποπτείας προς τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, το FBI και την ATF σχετικά με το περιστατικό με το όπλο του Χάντερ που πετάχτηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων πίσω από ένα παντοπωλείο απέναντι από ένα λύκειο στο Ντέλαγουερ».

Ο γιος του Αμερικανού κατέγραψε το βίντεο στις 17 Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με το Radar Online, το οποίο αποκάλυψε για πρώτη φορά την ύπαρξή του. Η εφημερίδα και μια πηγή της Post περιέγραψαν τη σύντροφό του στο βίντεο ως πόρνη.

Πέντε ημέρες νωρίτερα, είχε αγοράσει ένα πιστόλι 0,38 διαμετρήματος στο Ντέλαγουερ, ανέφερε το Politico πέρυσι.

Πέντε ημέρες πριν ληφθεί το εν λόγω βίντεο, αγόρασε ένα πιστόλι διαμετρήματος 38 χιλιοστών στο Ντέλαγουερ, ανέφερε πέρυσι το Politico.

Προκειμένου να πραγματοποιήσει την αγορά, ο Χάντερ Μπάιντεν απάντησε «όχι» στο ερώτημα: «Είστε παράνομος χρήστης ή εθισμένος στη μαριχουάνα ή σε οποιοδήποτε κατασταλτικό, διεγερτικό, ναρκωτικό φάρμακο ή οποιαδήποτε άλλη ελεγχόμενη ουσία;», σύμφωνα με όσα έγραφε το politico πέρυσι.

Λίγες εβδομάδες αφότου αγόρασε παράνομα το όπλο, η ερωμένη του, η Χάλι Μπάιντεν, χήρα του εκλιπόντος αδελφού του Μπο Μπάιντεν, πέταξε το όπλο σε κάδο απορριμμάτων παντοπωλείου, προκαλώντας σχετική έρευνα των Μυστικών Υπηρεσιών και του FBI.

Δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες, ενώ σύμφωνα με αναφορές των Μυστικών Υπηρεσιών στη The Post τον Μάρτιο του 2021, δεν είχε κανένα αρχείο με πράκτορες που ερευνούσαν το περιστατικό.

Πηγή φωτογραφιών: nypostZougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει