Βίος και πολιτεία ο δράστης της επίθεσης στη Μονή ΠετράκηΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 22:21

Για την κατοχή 1,8 γραμμαρίου κοκαΐνης θα βρισκόταν αντιμέτωπος σήμερα με το συνοδικό δικαστήριο ο ιερέας Θεοφύλακτος Κόμβος, ο οποίος έριξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η οποία πιθανά θα έφερνε την οριστική καθαίρεση του.  

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου της Βέροιας, ο 37χρονος αρχιμανδρίτης έχει εξαιρετικά πλούσιο παρελθόν παράτυπων και, συχνά, παράνομων συμπεριφορών.

Μαρτυρίες τον θέλουν να έχει εμπλακεί σε υποθέσεις οικονομικής φύσης, ενώ ήταν πρωταγωνιστής σοβαρών επεισοδίων που είχαν γίνει το 2015 έξω από εκκλησία  χωριού στην Ημαθία.  Σε εκείνα τα επεισόδια είχε χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σύμφωνα με όσα διηγήθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής, την επόμενη ημέρα ο ιερέας κυκλοφορούσε με ένα καδρόνι και απειλούσε πολίτες. Για το λόγο αυτό, ο ιερέας, ο οποίος είχε χειροτονηθεί στη Λιβύη, μετατέθηκε στο Καλοχώρι από την Αγία Βαρβάρα Ημαθίας.

Το 2018, ο Θεοφύλακτος Κόμβος συνελήφθη με ποσότητα κοκαΐνης, την οποία είχε κρύψει μέσα στο ράσο του. Όπως ισχυρίστηκε, την είχε για προσωπική χρήση. Αν και η δίκη του δεν έχει γίνει, είχε αποσχηματισθεί σε πρώτο βαθμό και η σημερινή ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Μετά την σημερινή πράξη του, πάντως, ο ιερέας δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. «Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν» είπε με κυνισμό. 

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια του 2015 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 22:22Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει