Βελτιώνεται η κατάσταση ενός εκ των φοιτητών

Καλά είναι τα νέα για τον έναν εκ των τριών φοιτητών που νοσηλεύονται μετά το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα την Πέμπτη στη Λάρισα και κόστισε τη ζωή σε δύο φοιτητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ο φοιτητής που νοσηλεύονταν με οξυγόνο στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου είναι καλά στην υγεία του και αύριο Κυριακή εκτιμάται πως θα λάβει εξιτήριο.

Σε ό,τι αφορά στον άλλο φοιτητή που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό διασωληνομένος, οι εργαστηριακές του εξετάσεις είναι καλές και αναμένεται στις επόμενες ώρες να γίνει δεύτερη προσπάθεια αφύπνισης.

Υπενθυμίζεται πως χθες έγινε ανεπιτυχώς η πρώτη προσπάθεια αφύπνισης ενώ πραγματοποιήθηκε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως υπάρχει βλάβη – άγνωστης έκτασης – στον εγκέφαλο.

Κρίσιμο είναι το επόμενο εικοσιτετράωρο και για τον τρίτο φοιτητή που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο νεαρός είναι διασωληνωμένος ενώ ιατρικές πηγές αναφέρουν στο onlarissa.gr πως έχουν αποκατασταθεί όλες οι λειτουργίες του (πνεύμονες, νεφροί κλπ.). ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμη εξετάσεις για να φανεί η κατάσταση του εγκεφάλου. Αύριο Κυριακή θα γίνει η πρώτη προσπάθεια για αφύπνιση του.

Στο πλευρό των φοιτητών βρίσκονται οι γονείς τους, στους οποίους έχουν παρασχεθεί όλες οι βοήθειες από πλευράς νοσοκομείων ώστε να διευκολυνθεί η διαμονή τους στη Λάρισα.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει