Βλάβη σε αγωγό της ΔΕΥΑΜΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Από τη Γενική Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώνεται ότι:

Όπως είχαμε ενημερώσει με παλαιότερη ανακοίνωση περί την 11η π.μ. της 2ας Σεπτεμβρίου 2014, παρουσιάστηκε διαρροή στον καταθλιπτικό αγωγό, ο οποίος μεταφέρει τα ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ λύματα από τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) στον υποθαλάσσιο αγωγό διάθεσης στο Αγκίστρι. Η διαρροή παρουσιάστηκε σε επαφή με την εθνική οδό Βόλου Αθηνών, απέναντι από το κέντρο Φαρίντα .

Υπήρξε άμεση παρέμβαση της ΔΕΥΑΜΒ, έγινε εκτροπή του επεξεργασμένου και χλωριωμένου λύματος στον Ξηριά και ενημερώθηκαν σχετικά το Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Σε συνέχεια των ανωτέρω ενημερώνουμε ότι αποκαλύφθηκε η βλάβη η οποία ήταν σε μεταλλικό ειδικό τεμάχιο του αγωγού σχήματος ημικαμπύλης στο οποίο υπήρχε εξαεριστικό του αγωγού και ήταν τοποθετημένο εντός φρεατίου. Η βλάβη του ειδικού τεμαχίου οφείλονταν σε διάβρωση λόγω της παλαιότητας. Οι εργασίες επισκευής αρχίζουν άμεσα.

Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης εντός 15 ημερών. Ο χρόνος θα εκτιμηθεί καλύτερα κατά την εξέλιξη του έργου οπότε θα σας ενημερώσουμε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει