«Βούλιαξε» η Ολυμπιάδα στη ΧαλκιδικήΠολλές είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν μετά το πέρασμα του Γηρυόνη στην Χαλκιδική, με τους κατοίκους της περιοχής να φοβούνται για επιδείνωση της κατάστασης εάν συνεχίσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Όπως αναφέρουν στο halkidikinews.gr κάτοικοι της Ολυμπιάδας «η κατάσταση γίνεται δραματική. Θα έχουμε πολύ χειρότερα από την Παρασκευή, αν δεν σταματήσει η βροχή», λένε οι κάτοικοι της περιοχής. 

 

 

Στην Ολυμπιάδα, τα δυο ρέματα, παρά το ότι δέχτηκαν τις προηγούμενες ώρες εκβαθύνσεις από μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου, έσπασαν και το χωριό πλημμύρισε και πάλι από τα ορμητικά νερά και τις λάσπες.

 

Η πίεση του νερού είναι πού δυνατή και όπως περιγράφουν οι κάτοικοι στο halkidikinews.gr έχουν γκρεμιστεί ακόμα και φράχτες σπιτιών.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 18 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια στην Ιερισσό, ενώ όπως αναφέρθηκε στην περιοχή της Ολυμπιάδας παραμένουν σε επιφυλακή τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα. Άλλα τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και μια βάρκα της ΕΜΑΚ βρίσκονται στο Μόδι.

Πηγή: halkidikinews.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019, 08:23

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει