Βρέθηκε νεκρός ο 22χρονος που έπεσε σε κανάλι στο ΜόρνοΤραγική ήταν η κατάληξη του 22χρονου άνδρα Πακιστανικής καταγωγής ο οποίος αναζητούνταν εδώ και μια εβδομάδα, όταν έπεσε στο κανάλι του ποταμού Μόρνου που τροφοδοτεί τις μονάδες επεξεργασίας της ΕΥΔΑΠ πλησίον του Μελισσοχωρίου Θηβών.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφέρει οι ομοεθνείς του, θέλησε να πλύνει τα χέρια του στο νερό και φαίνεται ότι γλίστρησε και έπεσε μέσα παρασυρόμενος από τα ορμητικά ρεύματα. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες είχαν καταθέσει ότι τον έβλεπαν να κουνάει τα χέρια του και να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου πριν χαθεί από το οπτικό τους πεδίο. Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας υπήρξαν αναζητήσεις για την εύρεση του και σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaNOW, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής. Για την ακρίβεια οι αρχές ενημερώθηκαν για πτώμα στην επιφάνεια του καναλιού και όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον 22χρονο. Η σορός του βρέθηκε στο σημείο της σίτας του φράγματος στη Δαφλούλα Δερβενοχωρίων.  

Στο σημείο σπεύδει και ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από την Λαμία ώστε να ρίξει τη βάρκα και να προσεγγίσει το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα διότι δεν είναι εφικτό να ανασυρθεί διαφορετικά. Επίσης κλήθηκαν και δύτες από την 1η ΕΜΑΚ. 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019, 19:08

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει