Βρήκαν τρία θύματα του παραχαράκτη στα Τρίκαλα

Ο ένας μετά τον άλλο δίνουν κατάθεση στην Ασφάλεια οι επιχειρηματίες που έπεσαν θύματα του 29χρονου παραχαράκτη, ο οποίος σκόπευε να πλημμυρίσει με πλαστά χαρτονομίσματα των 200 ευρώ την αγορά των Τρικάλων! Ως τώρα έχουν εντοπιστεί τρεις, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο αριθμός τους είναι μεγαλύτερος.
Ο 29χρονος είχε συλληφθεί τη Μ. Παρασκευή από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λίγο μετά την τελευταία του «δουλειά» σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων όπου έβαλε βενζίνη αξίας 40 ευρώ και πήρε ρέστα 160 ευρώ. Νωρίτερα, είχε αγοράσει εμπορεύματα αξίας 85 ευρώ από ένα κατάστημα αθλητικών ειδών πληρώνοντας με πλαστό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ και διάφορα είδη αξίας 50 ευρώ από ένα κατάστημα σιδερικών με τον ίδιο τρόπο.
Πάνω στον παραχαράκτη κατασχέθηκαν ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ και 360 γνήσια ευρώ, ενώ είχε κρυμμένα άλλα 450 ευρώ στην κονσόλα του χειρόφρενου του αυτοκινήτου του. Ο 29χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε προμηθευτεί τα πλαστά χαρτονομίσματα πριν από τρεις μέρες από έναν άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα ο οποίος αναζητείται. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
Πηγή – Protothema.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει