Βραδιά κοινωνικής αλληλεγγύης τη Κυριακή 14 Δκεμβρίου στη Νέα Αγχίαλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014. Μια σημαντική βραδιά για τη Νέα Αγχίαλο. Λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «ΔΑΙΔΑΛΟΣ», κάτι που έγινε ξανά και ξανά με μεγάλη επιτυχία. Αντίδοτο στην κρίση και την κατήφεια που μας έχει καταπλακώσει και κυρίως μια μάχη ενάντια στις συνέπειες αυτής της κρίσης. Λέμε ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. Την ίδια στιγμή που η επίσημη οικονομία καταρρέει, ανθίζει μια παράλληλη οικονομία, στηριγμένη στην ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και την αναζήτηση εναλλακτικών κοινωνικών σχέσεων. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει χρήματα αλλά αυτός που δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην κοινωνία μέσα στην οποία ζει. Και όλοι κάτι έχουν να προσφέρουν…. Σε καιρούς κρίσης, οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής, σε καιρούς επίθεσης σε δικαιώματα και κατακτήσεις, στο βιός και στη ζωή μας την ίδια, η αλληλεγγύη είναι προϋπόθεση επιβίωσης όσων πληττόμαστε από την αδιαφορία της πολιτείας. Στόχος μας η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για όλες τις οικογένειες της περιοχής μας που δυσκολεύονται να επιβιώσουν σ’ αυτές τις συνθήκες.

Όσοι παραβρεθούν θα διασκεδάσουν με όλα τα είδη μουσικής καθώς στο πρόγραμμα της εκδήλωσης συμμετέχουν όχι μόνο όλοι οι ντόπιοι καλλιτέχνες της περιοχής της Νέας Αγχιάλου, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή. Είναι άνθρωποι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική μέχρι πιο νέοι που τώρα κάνουν τα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα. Θα εμφανιστούν και θα μας διασκεδάσουν αφιλοκερδώς.

Περιμένουμε όλο τον κόσμο της Νέας Αγχιάλου με τρόφιμα που μπορεί ο καθένας να προσφέρει και τα οποία θα συγκεντρώνονται στην είσοδο της ταβέρνας.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι πολίτες της Νέας Αγχιάλου θα συμμετέχουν στην προσπάθειά μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει