Βόλος: "Βουτιά θανάτου" για 33χρονο στις Πλάκες

Έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητό του

Τραγικό τέλος βρήκε, το πρωί της Κυριακής, ο 33χρονος Ν.Σ. πέφτοντας με το αυτοκίνητό του στη θαλάσσια περιοχή Πλάκες στο Βόλο.

Στις 7 το πρωί, διερχόμενοι οδηγοί είδαν τον 33χρονο να κατευθύνεται με ταχύτητα προς τη θάλασσα και να πέφτει μέσα.

Το αυτοκίνητο έφτασε στα 20 μέτρα μήκος από την ακτή και 12 μέτρα βάθος ενώ ο 33χρονος. μόνιμος της Πολεμικής Αεροπορίας. εγκλωβίστηκε στο αυτικίνητό του με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Έπειτα από ενημέρωση οδηγών, στο σημείο έφτασε σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου με ιδιώτη δύτη, άντρες από ξηράς με υπηρεσιακό αυτοκίνητο αλλά και τρεις εθελοντές με φουσκωτό σκάφος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Μία ώρα μετά την πτώση του 33χρονου στη θάλασσα, ο δύτης εντόπισε το αυτοκίνητο και τη σορό του, τον απεγκλώβισε και τον έβγαλε στην επιφάνεια.

Το σώμα του άτυχου 33χρονου μεταφέρθηκε με το φουσκωτό σκάφος στην Παναγία Τρύπα, καθώς το μέρος όπου ανασύρθηκε δεν ήταν βατό, και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Οι συνθήκες του θανάτου του διερευνώνται.

Συγγενείς και συνάδελφοι του 33χρονου αναφέρουν πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ στο σημείο όπου βγήκε εκτός πορείας δεν βρέθηκε φρενάρισμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει