Β. Καντόλα: Με έκπληξη και οργή έλαβα γνώση της ανακοίνωσης του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με έκπληξη και οργή έλαβα γνώση της ανακοίνωσης του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ , έπειτα από την προγραμματισμένη συνάντηση, που με αίτημα του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δ/νσης Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Πολ.Προστασίας Βόλου.

Έκπληξη, καθώς η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην πραγματικότητα σε πολύ καλό κλίμα, αντίθετα με ό,τι επιχειρείται να καταδειχθεί στην ανακοίνωση και οι παρευρισκόμενοι έλαβαν εμπεριστατωμένες και ακριβείς απαντήσεις στο σύνολο των ερωτημάτων, που έθεσαν και οργή, γιατί, εντελώς στρεψόδικα και προβοκατόρικα, επιχειρείται να παρουσιαστεί, ότι δήθεν “δήλωσα άγνοια” ή τάχα “κράτησα αποστάσεις” από τη δημοτική αρχή. Για πολλοστή και έσχατη, ελπίζω, φορά δηλώνω, λοιπόν, ότι η δημοτική ομάδα, στην οποία μετέχω, παραμένει ενιαία και αρραγής.

Η επίκληση , άλλωστε, από πλευράς μου των δηλώσεων του αιρετού δημάρχου Βόλου κ.Αχιλλέα Μπέου σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, την οποία ομολογούν στην ανακοίνωσή τους, τα μέλη του Προεδρείου του Συλλόγου, το αποδεικνύει. Και βέβαια δεν ευθύνεται ούτε η δημοτική αρχή ούτε κι εγώ, εάν τα ποσοστά συμμετοχής των εργαζομένων του Δήμου στην τριήμερη απεργιακή κινητοποίηση δεν τους ικανοποίησαν. Ας προχωρήσουν μεταξύ άλλων και σε ενδοσκόπηση για να ανακαλύψουν ενδεχομένως τις αιτίες.

Η Δ/νση Καθαριότητας, της οποίας προϊσταμαι και η δημοτική αρχή συλλήβδην , με υπερπροσπάθεια και μόχθο των εργαζομένων και χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις στηριγμένες σε σενάρια, απέδειξαν έμπρακτα, ότι έχουν αντανακλαστικά, τρόπους και μέθοδο να καθαρίσουν την πόλη άμεσα μετά από την τριήμερη, συλλογική, πανελλήνια απεργιακή κινητοποίηση. Λοιπές αντιπαλότητες, σκοπιμότητες και προσωπικές επιδιώξεις, που επιχειρούν να εξυπηρετήσουν, πιθανόν, παρόμοιες ανακοινώσεις δεν αφορούν ούτε εμένα, ούτε βέβαια και τους δημότες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει