Γάτα: Το καλάθι μεταφοράς ο σύμμαχός σας για το ταξίδι με το αυτοκίνητο


Η καλύτερη επιλογή για να ταξιδέψετε με τη γάτα σας με το αυτοκίνητο είναι το καλάθι μεταφοράς.

Υπάρχουν, πολλοί τύποι καλαθιών μεταφοράς, κατασκευασμένοι από διάφορα υλικά, με διαφορετικούς τύπους ανοίγματος και κλεισίματος και θα πρέπει να βρείτε ποιο θα ταιριάζει καλύτερα στην γάτας σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα περισσότερα από αυτά έχουν το κατάλληλο μέγεθος για μια μέση ενήλικη γάτα – αρκετό χώρο για να είναι άνετα και αρκετά αναπαυτικά για να νιώσει η γάτα σας ασφαλής.

Ωστόσο, εάν έχετε μια μεγαλόσωμη γάτα θα χρειαστείτε ένα μεγαλύτερο καλάθι!

Ένα καλό καλάθι είναι στιβαρό, ασφαλές και καθαρίζεται εύκολα, για αυτό λοιπόν αποφύγετε φτηνότερες επιλογές από χαρτόνι καθώς αποτυγχάνουν σε όλα αυτά τα σημεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα καλάθια τύπου κλωβού είναι ελαφριά και σας επιτρέπουν να ελέγξετε εύκολα την γάτα σας. Όμως μπορούν να αισθάνονται ευάλωτες σε αυτά, για αυτό καλό είναι να έχετε μια κουβέρτα για να τα καλύψετε, αφήνοντας την μια πλευρά ελεύθερη για να μπορείτε να παρακολουθείτε τι συμβαίνει.

Τα συμπαγή είναι εξαιρετικά για να κάνουν τη γάτα σας να αισθανθεί ασφαλής, αλλά πολλά από αυτά έχουν μόνο ένα μπροστινό άνοιγμα. Αυτό καθιστά απαιτητικό να μπει μια απρόθυμη γάτα μέσα στο κουτί – θα στηλώσουν τα πόδια και θα χρειαστεί να γυρίσετε το καλάθι στο πλάι και να τις τοποθετήσετε μέσα.

Αντίθετα όταν θα φτάσετε στο προορισμό σας, η γάτα σας είναι λιγότερο πιθανό να θέλει να βγει έξω και το να προσπαθήσετε να την βγάλετε διαμέσου του ανοίγματος θα είναι δύσκολο. Θυμηθείτε να στρώσετε το καλάθι με εφημερίδα και ένα ελαφρύ στρώμα. Βεβαιωθείτε ότι, μπορεί να πλυθεί και ότι θα φέρετε ένα επιπλέον εάν αυτό είναι δυνατόν σε περίπτωση που η γάτα σας έχει κάποιο ατύχημα.Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει