Γερογιάννης για επίσκεψη Προέδρου ΓΣΕΕ

Διαβάστε τη δήλωση του Κώστα Γερογιάννη, μέλος της ΟΕΒΕΜ και στέλεχοε της ΠΑΣΕΒΕ, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Η επίσκεψη του προέδρου της ΓΣΒΕΕ, Γιώργο Καβαθά, στην πόλη μας αντί να αποτελέσει το έναυσμα για την οργάνωση της προγραμματισμένης για τις 16-902013 πανελλαδικής κινητοποίησης των ΕΒΕ, ήρθε να δημιουργήσει συγχύσεις και πολλά ερωτηματικά ως προς τις προθέσεις της πλειοψηφίας στην ομοσπονδία μας για την πραγματοποίηση της 24ωρης πανελλαδικής κινητοποίησης στις 16-9-2013.

Παρά τις επανειλημμένες και επίμονες ερωτήσεις μου όχι μόνο δεν απάντησε αλλά εξάρτησε με διάφορα μισόλογα, την τύχη της κινητοποίησης από την συμμετοχή των αυτοαπασχολούμενων στην Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης. Είναι λογικό αυτές οι δηλώσεις να μας ανησυχούν και να μας δημιουργούν υποψίες ότι και αυτή η κινητοποίηση της ΓΣΒΕΕ από την πλειοψηφία της θα έχει την τύχη και των άλλων κινητοποιήσεων. Δηλαδή την υπονόμευσή της.

Οι αυτοαπασχολούμενοι έχουν ακόμα μια ευκαιρία για να διαπιστώσουν τον ύπουλο και υπονομευτικό ρόλο που παίζουν αυτά τα συνδικαλιστικά στελέχη. Αναδείχνεται σε επείγον ζήτημα η ανάγκη το συνδικαλιστικό κίνημα των ΕΒΕ να απαλλαγεί από τις παρατάξεις και τους συνδικαλιστές που αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα μέσα στο κίνημα. Αναδείχνεται η ανάγκη αλλαγής του συσχετισμού δυνάμεων μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα των ΕΒΕ υπέρ των ταξικών δυνάμεων.

Καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να οργανώσουν μέσα από τα σωματεία και τις επιτροπές αγώνα την πάλη για την σωτηρία τους και την πανελλαδική κινητοποίηση στις 16-9-2013.

Κώστας Γερογιάννης

Μέλος της ΟΕΒΕΜ

Στέλεχος της ΠΑΣΕΒΕ

Βόλος 2- 9-2013

Μπορεί επίσης να σας αρέσει