Γεύμα αγάπης του Δήμου Αθηναίων στους άπορους και τους άστεγους


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019, 13:53

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Γεύμα αγάπης σε περισσότερους από 1.200 άπορους και άστεγους, παραθέτει το μεσημέρι των Χριστουγέννων το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών 69).

Μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, οι πολίτες, εκ των οποίων και πολλοί μετανάστες, απολαμβάνουν ένα ζεστό, υψηλής ποιότητας χριστουγεννιάτικο γεύμα, το οποίο συνοδεύεται από μουσική, γλυκά κεράσματα και δώρα. Αντίστοιχο γεύμα θα πραγματοποιηθεί, επίσης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ και ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α., Γρηγόρης Λέων, «στόχος μας τις γιορτινές αυτές ημέρες είναι να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη τη δυνατότητα να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια. Με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και τη μουσική δημιουργούμε την αίσθηση της οικογενειακής θαλπωρής και ένα γιορτινό κλίμα, για τους ανθρώπους εκείνους που η έλλειψη πόρων δεν τους επιτρέπει να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως τους αξίζει. Με την αμέριστη στήριξη των δεκάδων χορηγών μας, αλλά και ιδιωτών, που καθημερινά συνδράμουν στο έργο μας, στεκόμαστε φέτος, περισσότερο από ποτέ, αρωγοί στους ανθρώπους αυτούς και κρατάμε ψηλά τη σημαία της αλληλεγγύης, αλλά και της ελπίδας».

Δείτε το φωτορεπορτάζ του zougla.gr:

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019, 13:53

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει