Γιάννης Ορφανίδης, μία δυνατή παρουσία με το ΚΙΝ.ΑΛ στον Ανατολικό Τομέα Αττικής

Ο Γιάννης Ορφανίδης ο νέος, σύγχρονος πολιτικός με εμβληματική μορφή, κατάγεται από τον ένδοξο Πόντο. Είναι ενεργό μέλος, εδώ και χρόνια, του Συλλόγου Ποντίων, όπου και προσφέρει πάντα την βοήθειά του και την αδιάκοπη στήριξή του.

Ακολουθεί το μήνυμα του Γιάννη Ορφανίδη, υποψήφιου βουλευτή Β. Ανατολικής Αττικής με το Κίνημα Αλλαγής:

«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

οι κρίσιμες για την Ελλάδα εκλογές της 7ης Ιουλίου πλησιάζουν, σε αυτήν τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς!Σε αυτόν το αγώνα,είμαστε όλοι μαζί για να γυρίσουμε σελίδα στην τελματωμένη πλέον κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.

Με αίσθημα ηθικής ευθύνης ,αποδέχθηκα την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του.

Εισήλθα στην ενεργό πολιτική επειδή αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν το καθήκον μου και η  ηθική υποχρέωσή μου απέναντι στην πατρίδα, ειδικά με αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούμε όλοι.Τα παιδιά μας,οι γονείς μας, οι συνάνθρωποί μας,εμείς..

Η συμμετοχή μου στο εκλογικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή! 

Μου δημιουργεί όμως μία ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση απέναντι στους πολίτες της Β.Ανατολικής Αττικής , να ανταποκριθώ κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες τους και να συμβάλλω με το μέγιστο των δυνάμεών μου, στην προσπάθεια που όλοι καταβάλουμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη της πατρίδας μας αλλά πρωτίστως της Β.Ανατολικής Αττικής.

Απευθύνω προσκλητήριο σε όλες κι όλους, που μοιράζεστε τα οράματα και τις αξίες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης ,να φέρουμε την Βορ.Ανατολική Αττική ξανά στο προσκήνιο,στην αναβάθμιση,στην επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων και στην τελική επιδίωξη του στόχου μας,της αξιοπρεπούς καθημερινότητας όλων των πολιτών.

Η προτίμησή σας στο πρόσωπό μου αποτελεί για μένα πραγματικά μεγάλη τιμή,αλλά δέσμευση και ευθύνη και να φανώ πραγματικά αντάξιος της εμπιστοσύνης σας!!Με την εκλογή μου,σας δηλώνω ρητά και υπεύθυνα ότι θα αγωνιστώ πραγματικά για όλους τους πολίτες!”

Μετά τον διαχωρισμό της Αττικής σε τομείς, στον Ανατολικό όπου πολιτεύεται  ο Γιάννης Ορφανίδης, εντάσσονται, κατ’ αλφαβητική σειρά, οι παρακάτω δήμοι: 

Αχαρνές, Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Παιανία, Παλλήνη, Ραφήνα – Πικέρμι, Σαρωνικός, Σπάτα – Αρτέμιδα και Ωρωπός. 

Ποιος είναι ο Γιάννης Ορφανίδης

Ο Γιάννης Ορφανίδης, ένας νέος άνθρωπος με πάθος για τον συνάνθρωπό του, με ιδέες και λύσεις για την επίτευξη του στόχου μιας καλύτερης χώρας, μιας χώρας με ανάπτυξη, μιας χώρας Ευρωπαϊκών προτύπων που οι άνθρωποι θα νιώσουν δικαιωμένοι από τις τόσες άδικες και βίαιες στερήσεις που υπέστησαν εδώ και χρόνια.

Ο Γιάννης Ορφανίδης, ανήκει στη δυναμική γενιά των νέων, σύγχρονων πολιτικών, ένας άνθρωπος χωρίς έπαρση και πολιτικές φανφάρες, πάντα και συνεχώς προσηλωμένος στις ιδέες του και στο κοινωνικό έργο του.

Ο Γιάννης Ορφανίδης, είναι ο αθόρυβος, σοβαρός και εμβληματικός πολιτικός και με την συνεχώς συνεπή πορεία του, απέδειξε ότι, δικαίως ο κόσμος τον  εμπιστεύεται και θα τον τιμήσει με την ψήφο του! 

Απλός και ευπρεπής, δίνει τον καθημερινό και πολυσχιδή προσωπικό του αγώνα, όσο το δυνατόν αθόρυβα γίνεται, σεβόμενος αρχές και θεσμούς, και δείχνοντας μεταξύ άλλων, ιδιαίτερο και συνεχές ενδιαφέρον στα προβλήματα των πολιτών και στην προστασία του περιβάλλοντος, την εκκλησία, τους νέους και τις κοινωνικές ευπαθείς ομάδες γενικότερα.

Η συνεισφορά του Γιάννη Ορφανίδη στην Ανατολική Αττική είναι γνωστή εδώ και χρόνια, καθώς  είναι πάντα, δίπλα σε όποιον και όπου έχει την ανάγκη του.

Αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς, τους οποίους και σέβεται για την πολυετή τους προσφορά, σε σχολεία, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς, την εκκλησία, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τους ΑμεΑ και ασχολείται (εδώ και χρόνια) αποτελεσματικά, για την επίλυση των προβλημάτων που  τους απασχολούν, εκεί όπου το κράτος πολλές φορές απουσιάζει.

Με όλα αυτά τα δεδομένα λοιπόν, οι πολίτες – ψηφοφόροι της Ανατολικής Αττικής, αφουγκραζόμενοι τον παλμό της εποχής, μιας εποχής που αναζητάει διακαώς  καταξιωμένους, έντιμους, πολιτικά άφθαρτους και δυναμικούς ανθρώπους για να τους εκπροσωπήσουν στο Εθνικό μας Κοινοβούλιο, είναι σίγουρο πως, θα στηρίξουν τον Γιάννη Ορφανίδη με την ψήφο τους!

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει