Γιατί διεκδικώ μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμυρού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Γράφει ο Κωτούλας Αθανάσιος του Χρήστου, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλμυρού, με τον συνδυασμό του Νίκου Τσανή

Γιατί, στις 18 Μαΐου θα κληθούμε όλοι μας να πάρουμε αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον του Δήμου Αλμυρού. Γιατί η πρόταση αυτή θα πρέπει να περνά μέσα από την ανανέωση των προσώπων, με κύριες ιδιότητες αυτών, το άφθαρτο, την αγωνιστικότητα, τη γνώση, την εμπειρία, την εντιμότητα, την ικανότητα, την ανιδιοτέλεια και το κυριότερο τη διάθεση για προσφορά. Γιατί ο τόπος μας, τα τελευταία χρόνια πορεύθηκε χωρίς όραμα, στρατηγική και σχέδιο. Γιατί χρειάζεται μία νέα πρόταση που θέλει το Δήμο Αλμυρού:

Να σχεδιάζει δημοκρατικά και να ελέγχεται κοινωνικά. Να αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους δημότες. Να είναι στόχος η προσπάθεια να εξασφαλίζει απασχόληση και κυρίως στους νέους. Να προάγει την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα. Να αναδεικνύει και να προβάλει την φυσική ομορφιά, την ιστορία του τόπου και τη βαριά πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση με σκοπό την προσέλκυση νέων φίλων και επισκεπτών. Να συμμετέχει ενεργά και αποφασιστικά περισσότερο από κάθε άλλη φορά, στην προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη. Με δέσμευση ότι όλες οι δημοτικές και τοπικές κοινότητες θα αντιμετωπίζονται στη βάση της ισοτιμίας και των αναγκών της καθεμιάς καθώς επίσης ότι όλοι θα αναπτύσσονται ισόρροπα. Οι δημότες του Δήμου Αλμυρού βάζουμε τον πήχη ψηλά γιατί πιστεύουμε ότι η δύναμη του Δήμου μας είναι οι άνθρωποί του. Άνθρωποι με ιδέες, ενθουσιασμό και διάθεση για προσφορά. Ο Δήμος Αλμυρού αλλάζει οριστικά σελίδα στις εκλογές της 18ης Μαΐου του 2014.

Η Ενωτική Δημοτική Κίνηση, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Τσανή και εμένα να διεκδικώ μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, καλύπτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε πρόσωπα και ιδέες. Τον μοναδικό συνδυασμό που προήλθε μέσα από την κοινωνία με ανοικτές διαδικασίες και σας ζητώ να μας στηρίξετε .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει