Γιατροί + εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Βόλου εναντίον Διοικητή + υποστηριχτών του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση που έστειλαν στο e-Volos.gr οι γιατροί και εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας Μαγνησίας:

Την ημέρα των ερωτευμένων (14-2-2013) διάλεξε ο διοικητής του νοσοκομείου κος Ζαχαρόπουλος για να συγκαλέσει εκ νέου το Δ.Σ. μήπως και έχει βελτιωθεί η διάθεση των μελών. Άκαρπη όμως απέβη και η δεύτερη απόπειρα να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου υπό την προεδρία του. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. ζήτησαν να διευκολύνει την διαδικασία με την αυτοεξαίρεσή του, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Διοικητή κου Ντόκου. Ο κος Ζαχαρόπουλος αρνήθηκε ισχυριζόμενος ότι παραμένει διοικητής του νοσοκομείου και ότι ακόμη και μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ θα συνεχίζει να ασκεί καθήκοντα διοικητή, διότι θεωρεί αντισυνταγματική την απόφαση του υπουργού.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να συνεδριάσει εκ νέου την επομένη (15-2-2013) με την ελπίδα να έχει εμφανισθεί μέχρι τότε το ΦΕΚ. Aναγκαστικά, για λόγους δημοσίου συμφέροντος και απρόσκοπτης λειτουργίας του νοσοκομείου, τα μέλη αποφάσισαν κατ’ εξαίρεση να συζητηθούν μόνο τα επειγούσης φύσεως θέματα. Ένα τάμα στον Άγιο Φανούριο θα βοηθούσε;

Παράλληλα, συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών, αλλά πρέπει να γνωρίζουν αυτοί που υπογράφουν ότι υπογράφουν την καταδίκη του νοσοκομείου. Υποστηρίζουν αυτόν που υποβάθμισε το νοσοκομείο κι εξυπηρετούν από ότι φαίνεται συμφέροντα. Αυτός ο δήθεν άμεμπτος άνθρωπος κι ο δήθεν μη παραβατικός που αδιαφόρησε και αδιαφορεί για την υγεία των συμπολιτών του. Ενδιαφέρεται μόνο για η συλλογή υπογραφών έτσι ώστε να αξιώσει αποζημίωση γι΄αυτόν, μια και η απόφαση του Υπουργού είναι οριστική και αμετάκλητη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Γ.Ν.ΒΟΛΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ε.Ι.Ν.ΚΥ.Μ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει