Για άλλη μια χρονιά το ΙΕΚ του Δήμου Βόλου συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Πιο συγκεκριμένα οι σπουδαστές της ειδικότητας Γραφιστικής δημιούργησαν το επικοινωνιακό υλικό των εκδηλώσεων, ενώ οι σπουδαστές της ειδικότητας Μαγειρικής πρόσφεραν λαχταριστά τρουφάκια – που οι ίδιοι παρασκεύασαν – σε μικρούς και μεγάλους, στην εκδήλωση «Ανοιχτή Κουζίνα», που έγινε στον Άγιο Νικόλαο τη Πέμπτη 19-12.

Κατά γενική ομολογία φέτος οι σπουδαστές ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, προσφέροντας γλυκιές γεύσεις και χαρούμενες ευχές σε όσους τυχερούς πρόλαβαν να γευτούν τις δημιουργίες τους.

Το σίγουρο είναι ότι στα πλαίσια του εκπαιδευτικού έργου που διεξάγεται στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου, οι σπουδαστές του τομέα των Εφαρμοσμένων Τεχνών και του τομέα του Τουρισμού, αποκτούν σημαντικές εμπειρίες μέσα από τις δράσεις στις οποίες λαμβάνουν μέρος.

Στα πλαίσια του έργου που αναπτύσσεται στο ΙΕΚ του Δήμου Βόλου, έχει διαμορφωθεί πλάνο εκπαιδευτικών δράσεων όλων των ειδικοτήτων για το εκπαιδευτικό έτος 2013-2014, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να συμμετέχουν ενεργά σε πραγματικού χρόνου δραστηριότητες και έργα, με αποτέλεσμα να εμπλουτίζουν τις εμπειρίες τους και να ενδυναμώνουν τον επαγγελματικό τους κύκλο ακόμα και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Το Δημοτικό ΙΕΚ Βόλου στα 25 χρόνια λειτουργίας του προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση σε ένα εύρος υπηρεσιών και επαγγελμάτων συνδυάζοντας την θεωρία με την πρακτική εφαρμογή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει