Για τα λεωφορεία χωρίς οδηγό ενημερώθηκε ο Στ. Θεοδωράκης από τον δήμαρχο ΤρικκαίωνΜε περιοδεία στη Θεσσαλία συνέχισε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των ευρωεκλογών. Πρώτος σταθμός του βαν, στο θεσσαλικό κάμπο, από το πρωί είναι ο νομός Τρικάλων. Στο δημαρχείο, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου όπου και ενημερώθηκε για το σχέδιο που αφορά στα λεωφορεία χωρίς οδηγό, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε και το χώρο, όπου λειτουργεί το smart city.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη στην περιοδεία του στα Τρίκαλα συνοδεύουν εκτός του Γιάννη Κωνσταντινίδη, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το Ποτάμι Παντελής Αβραμίδης, Θεόδωρος Τσίκας, Θανάσης Χειμωνάς. Μετά το τέλος της ενημερωτικής συνάντησης για όλες αυτές τις δράσεις ο Σταύρος Θεοδωράκης, τόνισε τα εξής:

«Είναι πάντα χαρά μου όταν έρχομαι στην πόλη των Τρικάλων και όταν συναντώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Έναν δήμαρχο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι πάνω από κόμματα, πάνω από συμφέροντα και συντεχνίες και μπορεί να κάνει ουσιαστικό έργο. Ενημερωθήκαμε για άλλη μια φορά για τα προβλήματα της περιοχής που ποτέ δεν τελειώνουν και πάντα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Είμαστε στα πλαίσια μιας μεγάλης περιοδείας, όπως ξέρετε, σε όλη την Ελλάδα. Είμαι εδώ με υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κινήματος. Θα επισκεφτούμε την πόλη, θα επισκεφτούμε φίλους, θα μιλήσουμε με παραγωγούς και ελπίζω ότι θα ακούσουν την πρότασή μας για τις επερχόμενες ευρωεκλογές».

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, σημείωσε επίσης τα παρακάτω: «Χαρά μου σήμερα να ξεκινήσει η εβδομάδα με έναν παλιό καλό φίλο, τον Σταύρο Θεοδωράκη. Σήμερα έτυχε μάλιστα να μας πετύχει την ώρα που συζητούσαμε με μία από τις εταιρίες με τις οποίες θα τρέξουμε το νέο πρότζεκτ του λεωφορείου χωρίς οδηγό. Πίσω μας έχουμε την Ευρώπη, τον κόσμο όλο. Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που πρέπει και θέλουμε να στείλουμε, εξωστρέφεια, να ανοιχτούμε, να σκεφτούμε διαφορετικά».

Το πρόγραμμα της περιοδείας στο νομό Τρικάλων περιλαμβάνει ακόμα επίσκεψη στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας και αμέσως μετά στο οινοποιείο Λούδα στην Καλαμπάκα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019, 14:29

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει