Γιορτινή αγκαλιά για τα παιδιά από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου και γεύμα αγάπης για όλους

Σε χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που οργάνωσε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, «ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 30 Δεκεμβρίου, στις 5.30 μ.μ., στο κατάστημα «Το Κοινοτικό» στην κεντρική πλατεία Αργαλαστής.

Παρά το τσουχτερό κρύο, 103 παιδάκια με τους γονείς τους παρευρέθηκαν για να χαρούν την άφιξη του Άη Βασίλη και να πάρουν το δώρο από τα χέρια του. Κατά την άφιξη του Άη Βασίλη χιλιάδες πυροτεχνήματα φώτισαν την κεντρική πλατεία Αργαλαστής. Το κάθε ένα παιδάκι πήρε τα δώρα του από τον Άη Βασίλη, που φέτος ήταν πλούσια προσφορά της Benetton και της καλτσοβιομηχανίας Πουρνάρα και φωτογραφήθηκε μαζί του.

unnamed3.jpg

Επίσης το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου προσέφερε γλυκά, αναψυκτικά στους λιλιπούτιους του Πηλίου και υπήρχε συνοδεία μουσικού συγκροτήματος, κλόουν και ταχυδακτυλουργοί έπαιζαν με τα παιδιά.

unnamed6.jpg

Στο τέλος της εκδήλωσης εθελόντριες και εθελοντές του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου ετοίμασαν για όλους τους παρευρισκόμενους την παραδοσιακή κοτόσουπα, προσφορά του καταστήματος Δημητρίου Καραϊσκου, που μαγειρέυτηκε σε μεγάλο καζάνι στη κεντρική πλατεία Αργαλαστής.

unnamed7.jpg

Άφθονο ζεστό κρασί γεύθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, χορηγεία των βιολογικών αμπελώνων Δημητρίου Πατιστή και οικογενείας Ρακή.

unnamed8.jpg

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου, ο πατέρας Παναγιώτης Παναγιώτου, μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιότατου και μίλησε για τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς. Από το αστυνομικό τμήμα Μηλεών παρευρέθηκε ο Διοικητής Βαρβάρης Στυλιανός.

unnamed10.jpg

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου Στέργιος Παπαϊωάννου τόνισε την βοήθεια που προσφέρουν οι εθελοντές, οι εθελόντριες και οι χορηγοί του Ινστιτούτου, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να γίνουν όλες αυτές οι εκδηλώσεις.

unnamed9.jpg

Ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά και όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν ένα ημερολόγιο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου.

unnamed.jpg

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις αυτές.

unnamed1.jpg

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα το 2016.

unnamed2.jpg

unnamed4.jpg

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος

Στέργιος Παπαωϊάννου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει