Γιώργος Μουλάς: Θλιβερός ο απολογισμός του κ. Σκοτινιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Απογοητευτικά ήταν τα αποτελέσματα του απολογισμού τριετίας, που ανακοίνωσε ο κ. Σκοτινιώτης. Πώς να μην ήταν άλλωστε, μετά την θλιβερή πορεία τριών χρόνων. Θα περίμενε κανείς, έστω και την ύστατη περίοδο, τέσσερεις μήνες πριν τις εκλογές, να ακούσει κάτι πιο συνταρακτικό για το έργο του. Για μία ακόμη φορά περιορίστηκε στο αναμάσημα διαφόρων υπηρεσιακών διαδικασιών και μεγιστοποίησης απλών πρωτοβουλιών, που γίνονται σε όλους τους Δήμους της χώρας.

Παρουσίασε ο Δήμαρχος την οργάνωση του νέου μεγάλου Καλλικρατικού Δήμου σαν μεγάλο επίτευγμα, λες και οι άλλοι εκατοντάδες Καλλικρατικοί Δήμοι της χώρας δεν έκαναν το ίδιο. Επίσης, παρουσίασε σαν επίτευγμα την οικονομική λειτουργία του Δήμου. Ερωτώ, υπάρχει κάποιος Δήμος που να έκλεισε στην Ελλάδα λόγω οικονομικών προβλημάτων; Φυσικά και όχι!

Όλοι μας ζούμε την κατάντια των υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου και των προβλημάτων με το πανάκριβο και πολλές φορές ακατάλληλο νερό. Η χρεωκοπία της ΔΕΥΑΜΒ ευρίσκεται «επί θύραις». Ο Πολιτισμός είναι σε σημείο μηδέν στην πόλη, που παλαιότερα γνώρισε καλύτερες ημέρες. Κυκλοφοριακό, τουρισμός και αναπτυξιακή πολιτική είναι σε τέλμα. Στους μεγάλους κοινωνικούς αγώνες για την πόλη ο κ. Σκοτινιώτης ήταν εξαφανισμένος.

Αυτό, που θα θυμούνται οι βολιώτες θα είναι η ανυπαρξία έργου και η ανάλγητη στάση του Δημάρχου με τα χαράτσια, τα πρόστιμα και το κυνηγητό. Θα πρέπει να κάνουν υπομονή λίγους μήνες ακόμη ώστε αυτή η πλέον ανίκανη Δημοτική Αρχή τελειώσει την μελανή θητεία της.

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Παναγιώτης Σκοτινιώτης παρουσίασε τον απολογισμό της δημοτικής του αρχής (Photos)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει