Γορίλλας σε ζωολογικό κήπο γοητεύεται από βρέφος-επισκέπτηΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021, 12:30

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η συγκινητική στιγμή που μία επισκέπτης σε ζωολογικό κήπο δείχνει το νεογέννητο μωρό της σε μία μητέρα γορίλλα, η οποία φαίνεται να γοητεύεται από την εικόνα.

Η Έμιλι Όστιν, με καταγωγή από το Τζέφερσον, κάθισε διπλά στον γυάλινο περίβολο εντός του οποίου βρίσκονται οι γορίλλες σε ζωολογικό κήπο της Βοστόνης κρατώντας στα χέρια της τον 5 εβδομάδων γιο της Κάνιον. Σε βίντεο που τράβηξε ο σύζυγός της φαίνεται η Κίκι ο γορίλλας να πιέζει το πρόσωπό της στο τζάμι για να δει καλύτερα το μωρό.

Ο 39χρονος γορίλλας γέννησε το πέμπτο μωρό της τον Οκτώβριο, που είναι και ο πρώτος της γιος, Πάμπλο.

Το συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο και στους υπόλοιπους επισκέπτες. «Ω, θεέ μου» ακούγονται να φωνάζουν κάποιοι. «Είναι τόσο χαριτωμένο» ακούγεται να σχολιάζει κάποιος ενώ η Όστιν αντιλαμβάνεται ότι πίσω από την Κίκι είναι το μωρό της. Λίγα λεπτά αργότερα, η Κίκι σηκώνει τον Πάμπλο και τον δείχνει στους επισκέπτες.

«Για πάνω από 5 λεπτά καθόταν εκεί κοιτώντας τον Κάνιον. Απλώς κοιτούσε επίμονα, με τόση αγάπη» είπε η Όστιν στο News Center Maine. «Όταν μπήκα στο ζωολογικό κήπο εκείνη την ημέρα, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα είχαμε αυτήν την εμπειρία. Ήταν τόσο όμορφο» συνέχισε.

Ο Όστιν είπε ότι η σύζυγός του του έλεγε συνεχώς ότι η Κίκι φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ για το μωρό, αλλά νόμιζε ότι το φαντάστηκε. «Την επόμενη φορά που είχε οπτική επαφή με την Κίκι, κράτησε πάνω τον Κάνιον ξανά και τη χαιρέτησε και μετά η Κίκι άρπαξε τον Πάμπλο και τον έβαλε στο πόδι της για να τον φέρει σε εμάς» περιέγραψε και συνέχισε: «Η σύζυγός μου κάθισε στο πάτωμα και η Κίκι ήρθε και αμέσως άρχισε να αλληλεπιδρά μαζί μας. Ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες να τη βλέπεις να προσπαθεί να κρατήσει το χέρι του Κάνιον, να τον γλείφει μέσα από το γυαλί και απλώς συνέχισε να δείχνει εμάς και μετά κάτω προς αυτόν, σχεδόν σαν να μας έλεγε “είναι το μωρό σας”. Μας μιλούσε με τα χέρια της. Ο Πάμπλο κάποια στιγμή πίεσε το πρόσωπό του στο τζάμι και τον κοιτούσαν μαζί αγγίζοντας τις μύτες τους. Η σύζυγός μου και εγώ και οι δύο είχαμε δάκρυα στα μάτια μας και είχαμε αρκετούς ανθρώπους να μας λένε ότι δεν είδαν ποτέ κάτι ή δεν βιώσαν κάτι τόσο όμορφο όπως αυτό στη ζωή τους. Πρόκειται για μια τόσο απίστευτη ανάμνηση που θα μοιραστούμε με τον γιο μας κάποια μέρα!».

 


 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021, 12:34Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει