Γ. Μουλάς: «Ένοχη η σιωπή του κ. Κίτσιου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Απέφυγε να απαντήσει στη καταγγελία μου ο κ. Κίτσιος, πρόεδρος της ΝΟΔΕ, που αφορούσε στην αντικανονική στάση του κ. Μιτζικού στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Στην ασαφή και γενικόλογη απάντησή του δεν ξεκαθαρίζει την θέση του για την συμπεριφορά του κ. Μιτζικού, με αποτέλεσμα πιθανόν να υιοθετεί τέτοιου είδους τακτικές, που πλήττουν με αηδιαστικό τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκαθαρίσει την στάση του, διαφορετικά σαν πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας δίνει το ελεύθερο στον καθένα να καπηλεύεται την κομματική του ιδιότητα για προσωπικά οφέλη, αδιαφορώντας για την ζημιά, που προκαλεί στην Νέα Δημοκρατία.

Το γεγονός της έκδηλης αντιπάθειας, που εξέφρασε έμμεσα, προς τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μιτζικός στο δημοτικό συμβούλιο, είναι ένα σοβαρό εσωκομματικό θέμα, στο οποίο ο κ. Κίτσιο κράτησε ένοχη σιωπή. Τούτο όμως δεν μας αφορά σαν Δημοτικό Συμβούλιο. Ας ασχοληθούν τα κεντρικά όργανα του κόμματος και τα στελέχη του διότι, κατά τα φαινόμενα, ακόμα δεν ανέλαβε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης και η προσπάθεια για το πριόνισμα της καρέκλας του άρχισε. Μόνο, που αντί για την καρέκλα μπορεί να πριονίζουν το κλαδί, στο οποίο κάθονται, οπότε τα αποτελέσματα για αυτούς θα είναι θλιβερά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει