Γ. Μουλάς: Η διαστρέβλωση των θεμάτων της ΔΕΥΑΜΒ από τον κ. Σκοτινιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την σημερινή ανακοίνωση του κ. Σκοτινιώτη, όπου ομιλεί για πολιτικό καιροσκοπισμό των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου στα θέματα της ΔΕΥΑΜΒ και του νερού, όταν ήταν δήμαρχος.

Θα περίμενα τουλάχιστον σήμερα να κάνει την αυτοκριτική του και η τρομακτική πολιτική ήττα του να τον έχει κάνει σοφότερο. Αυτός όμως επιδίδεται σε μία άνευ προηγουμένου κατασυκοφάντηση παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων, προσπαθώντας να εμφανιστεί σαν θύμα ώστε να αποτινάξει τις βαριές ευθύνες του. Κατηγορεί αντιπάλους για πολιτικό καιροσκοπισμό με αφορμή βέβαια τα τέλη άρδευσης, τα οποία ουδέποτε όρισε και φυσικά ουδέποτε εισέπραξε, επιβαρύνοντας τα ήδη επιβαρυμένα οικονομικά της ΔΕΥΑΜΒ.

Τόσο εγώ, όσο και η παράταξη στην οποία συμμετείχα, ψηφίσαμε την πρότασή του για την υπαγωγή της άρδευσης στην ΔΕΥΑΜΒ και συμπαρασταθήκαμε την επιχείρηση σε όλο τον μάταιο μέχρι στιγμής αγώνα εναντίον της ΕΡΓΗΛ. Ακόμη σε όλα τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου, που αφορούσαν έργα και πρωτοβουλίες για το καλό της πόλης δίναμε την θετική μας ψήφο. Όχι όπως κάνει αυτός σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο με την μικρόψυχη και γκαιμπελίστικη στάση του.

Στο θέμα, που έχει δίκαιο είναι, ότι κάποιοι, «κτυπούσαν τις πλάτες» των διαμαρτυρομένων για το νερό και τους υποκινούσαν, όπως καλή ώρα γίνεται σήμερα. Αναφέρομε στη παράταξη Δρόμοι Συνεργασίας και σε συμβούλους της, που αφήναν τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να καθοδηγήσουν τους προσερχόμενους πολίτες για θέματα ύδρευσης και άρδευσης.

Ο κ. Σκοτινιώτης δεν έχει το θάρρος να τους κατονομάσει και να πεί τα πράγματα όπως είχαν, αφού σήμερα συμπορεύεται με τον κ. Πατσιαντά και κάτι τέτοιο θα χάλαγε την συνεργασία τους.

Εμείς μέναμε πάντα στην θέση μας, δεν βγήκαμε ποτέ στους διαδρόμους του δημαρχείου να χαϊδέψομε αυτιά και δεν λαϊκίσαμε. Για αυτό και σήμερα με καθαρό βλέμμα μπορούμε να συνεχίσομε την λειτουργία της ΔΕΥΑΜΒ από εκεί, πού την παράτησε ο κ. Σκοτινιώτης, στο έλεος του καθενός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει