Δάκρυσε on camera ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020, 22:25

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Ρούλης Αγραπιδάκης, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα μετά το 2-0 στη σειρά των τελικών της Volley League από το «τριφύλλι» δήλωσε δακρυσμένος στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ξανά πρωταθλητές. Αξίζαμε αυτό το πρωτάθλημα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” πρώτα απ’ όλα στον πρόεδρο, που αυτά τα δύο χρόνια μάς έκανε αυτούς που είμαστε, στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Θα ήθελα επίσης να πω συγχαρητήρια στα παιδιά που από την πρώτη στιγμή που επανεκκίνησε το πρωτάθλημα τα έδωσαν όλα για ενάμιση μήνα. Μετά την απόφαση να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, χωρίς να υπάρξει πρωταθλητής στα χαρτιά.

Είμαι περήφανος γιατί αυτή η ομάδα απέδειξε ότι αξίζει για πολλά πράγματα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Θέλω να κάνω μια ευχή, να είναι κοντά μας όλοι αυτοί που ήταν σήμερα εδώ κι όσοι δεν ήταν. Εύχομαι, αν μπορεί, κι ο πρόεδρος που έχει πάρει μια άλλη απόφαση, αν αλλάξει, να μπορέσει να μας βοηθήσει», ανέφερε.

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020, 22:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει