Δήλωση Αντιδημάρχου Βόλου Φ. Λαμπρινίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Βόλου Φώτη Λαμπρινίδη,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, μαζί με τους φίλους και συντρόφους μου, βλέπουμε να καρποφορεί η προσπάθεια συσπείρωσης και η συγκρότηση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών οι οποίοι επιλέγουν έναν Δήμο Βόλου μακριά από εξαρτήσεις και μακριά από άδηλα συμφέροντα. Συγκροτείται μία μεγάλη παράταξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον νυν Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη, πολύχρωμη, δημοκρατική, πάνω σε στέρεη προγραμματική βάση.

Χαιρόμαστε γιατί από την πρώτη στιγμή αγωνιζόμαστε με τις όποιες δυνάμεις μας για την προοπτική αυτή, ακριβέστερα για τη συνέχιση και τη διεύρυνσή της, η οποία πρέπει να ακολουθήσει.

Γνωρίζουμε ότι σήμερα έγινε μόνον ένα βήμα. Το πρώτο, σημαντικό βήμα όμως, που άνοιξε το δρόμο. Στους δύο μήνες μέχρι τις εκλογές αλλά και την επόμενη περίοδο μας περιμένει ακόμα πιο δύσκολη προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε σθεναρά, με ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και την πεποίθηση ότι οι πολίτες του Βόλου δεν αποδέχονται το ψευτοδίλημμα, «κομματισμός ή λαμογιά». Επιλέγουν θετικά την πόλη και το μέλλον της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει