Δήλωση Απ. Νάνου για τις εκλογές της Κυριακής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Υποψήφιου Δημάρχου Βόλου Απόστολου Νάνου ,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:…

Λίγες ώρες πριν τις τοπικές εκλογές και λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να εγκλωβίσουν στη λογική ’’πώς θα αποτρέψουμε τα χειρότερα’’. Ο ένας εκβιάζει με τη σταθερότητα και ο άλλος με τη λογική ’’εδώ που φτάσαμε, δεν γίνεται χειρότερα, κάτι μπορεί να βελτιωθεί’’.

Με αυτή τη λογική συγκρουόμαστε, προτάσσοντας τις δυνατότητες που έχει ο λαός μας και τα δικαιώματα που δεν μπορούμε να τα αφήσουμε στην άκρη αποδεχόμενοι τη λογική των μειωμένων απαιτήσεων.

Αυτό που θα ενώσει και στις 3 κάλπες τον άνεργο, τον συνταξιούχο, τον εργαζόμενο στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα, ψηφίζοντας το ΚΚΕ είναι να κατανοηθεί ότι η σκληρή καθημερινότητα που ζούμε και η αίσθηση ότι έρχονται χειρότερα, έχει τη σφραγίδα της ΕΕ, της οικονομίας του κεφαλαίου και της κρίσης της, των δεσμεύσεων που έχουν δημιουργηθεί.

Από αυτό το κάδρο δεν είναι έξω οι δήμαρχοι, ούτε οι περιφερειάρχες.

Μια ζωή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εκβίαζαν το λαό, μοίραζαν υποσχέσεις, παραπλανούσαν και τελικά εγκλώβιζαν το λαό στη μεταξύ τους σικέ αντιπαράθεση.

Στα πρότυπα του παλιού δικομματισμού σήμερα η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν την ίδια τακτική με τον ίδιο βασικό στόχο: η λαϊκή δυσαρέσκεια να μην αμφισβητήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, το σάπιο σύστημά τους, να μη φτάσει να συναντηθεί με τη ρεαλιστική πολιτική πρόταση διεξόδου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης γίνεται πολιτικό όπλο που σημαδεύει κατευθείαν την αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν αστοχεί απ’ τις αυταπάτες και τις ψεύτικες ελπίδες της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύει και χτυπά τον πραγματικό ένοχο, την πολιτική της ΕΕ, των μονοπωλίων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει